yunusemre Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Bugün internetim inanılmaz yavaştı, tüm dosyaları kapattıktan sonra sağ alttaki ikon'a tıkladım hala kendi kendine bir download peşinde bilgisayar durmadan veri alıyorum. İnternette baktım nerden veri alıyorum fln nasıl bulunur diye Port Explorer diye bir program buldum, indirdim kurdum, restart attım. Bilgisayar tekrar açıldığında download'ım devam ediyordu. explorer.exe'den durmadan veri alıyorum gözüküyor,100 kb/s 200 kb/s, Remote Address 91.213.174.104, Remote Port 44510 Açıkcası bu işlerden hiç anlamıyorum ana explorer.exe'min Rusya'da saçma sapan bir yerden durmadan veri aldığına dair bir kanıya kapıldım, doğru mudur değil midir doğruysa çözüm nedir, bilen tanıyan yardım ederse sevinirim .. Remote Adress'e Whois attım, sonucu bu % This is the RIPE Database query service. % The objects are in RPSL format. % % The RIPE Database is subject to Terms and Conditions. % See http://www.ripe.net/db/support/db-terms-conditions.pdf % Note: This output has been filtered. % To receive output for a database update, use the "-B" flag. % Information related to '91.213.174.0 - 91.213.174.255' inetnum: 91.213.174.0 - 91.213.174.255 netname: VolgaHost descr: PE Bondarenko Dmitriy Vladimirovich country: RU org: ORG-PBDV1-RIPE admin-c: BD145-RIPE tech-c: BD145-RIPE status: ASSIGNED PI mnt-by: RIPE-NCC-END-MNT mnt-lower: RIPE-NCC-END-MNT mnt-by: VHOST-MNT mnt-routes: VHOST-MNT mnt-domains: VHOST-MNT source: RIPE # Filtered organisation: ORG-PBDV1-RIPE org-name: PE Bondarenko Dmitriy Vladimirovich org-type: OTHER address: Russia, Volgograd, 400131, Krasnoznamenskaya str. 11 e-mail: [email protected] admin-c: BD145-RIPE mnt-ref: VHOST-MNT mnt-by: VHOST-MNT source: RIPE # Filtered person: Bondarenko Dmitriy address: Russia, Volgograd, 400131, Krasnoznamenskaya str. 11 phone: +79027817224 nic-hdl: BD145-RIPE mnt-by: VHOST-MNT source: RIPE # Filtered % Information related to '91.213.174.0/24AS29106' route: 91.213.174.0/24 descr: VHost route origin: AS29106 mnt-by: VHOST-MNT source: RIPE # Filtered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Port Explorer'dan Kill Process dedim, sağ alttaki internet ikonundan gitti ışık, tıkladığımda download'ımda oynama da olmuyor. Ancak program hala 100 - 200 kb/s download yaptığımı iddia ediyor şu anda bir acayiplik daha farkettim, ctrl+alt+delete'de çıkan windows güvenliği penceresi(bilgisayarı kitle, oturumu kapat, görev yöneticisi fln ollan ) geldiğinde mouse umu hareket ettiriyorum ama direk sol üst köşeye atıyor mouse'u. Yani mouse ile herhangi bir button a tıklayamıyorum, klavyeden yön tuşları ile seçebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 combofix sitesinden kullanim detaylarini oku. sik kullandigin external varsa onlari da bagla. baslatmadan once baglantini bi sekilde kes internetle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Combofix'i kurdum, instruction'lara göre yaptım ve wow bir log dosyası oluşturdu, keşke sildiği dosya sayısını yazsaydı, in in bitmiyor :) Her neyse, teşekkür ediyorum sorun tamamen çözüldü. Artık ne port explorer'ı ne de interneti rahatsız eden bişi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar