Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Gülsem mi ağlasam mı anlayamadım, birisi yardım etsin. Bu şekilde: ------------------------------------------------------------ start|quicklaunch|programlar|Yine programlar!|boşluk|systray ------------------------------------------------------------ Ss aldım ama internet yavaş upload olmuyor. Edit: sadece programlar şöyle mesela Ultima Online - Hergo...|Avant Browser|*Ultima Online - Her...|Avant Browser *:aynı şeyin tekrarı yani. bu arada biliyorsunuz ki avant & uo birden fazla açılamıyor, aptal değilim yani :) [Bu mesaj FIRTINA1 tarafından 29 Temmuz 2004 13:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 yoo.. istenirse acilabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 bu resimlerden alttaki [Bu mesaj FIRTINA1 tarafından 29 Temmuz 2004 13:31 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj FIRTINA1 tarafından 29 Temmuz 2004 13:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 sağ click yap en aşağıda, toolbars çıkar ordan kaldır fazladan açılanları .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Denedim, olmadı, daha sonra restart attım, oraya buraya sürükledim şeyleri, aniden kayboldu :) şimdi çok uğraşmıyorum toolbarlarla... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 yuh be ilk kez gordum boyle bişi. [signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? [Bu mesaj NuKe tarafından 30 Temmuz 2004 01:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Bende :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 bence seninkinin formatı gelmiş .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 start çubuuna bi sağ tıkla bak bakalım start çubuu kilitlimi deilmi ondan sonra kilitli deilse istemediin şeyleri ordan at ve çubuu küçült sonra çubuu kilitle[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Daervin [Pati UO Server] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Söyledim ya o tarafa bu tarafa sürükleyince kayboldu 2. şey. Teşekkürler yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar