arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 sanmıyorum avaturk un server açacağını bence arkadaş yazıyor :) ha bu arada sonsuza dek nası açık kalıo ? hmm düşündürücü :)[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 said: DeMiRMaSKe, 01 May 2003 02:16 tarihinde demiş ki: Avaturk. orjinal oyunları getirmeyi hedefliyen grup değil miydi? Bence bir server açmaları saçmalık olur. Orjinal oyunu getirip birde ona server açıyorsun. :([hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. +1[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 ehaueuhae tamam attım orasını (sonsuza kadar acık) ama açıcak 7 mayısta geliyo server Aos ici,n :D[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insomnia Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Valla Orjinale O Kadar Gerek Yok... Yanlış Bilmiyosam Net Üzerindende (www.uo.com) 15$ a Reg. Code Alınabiliyor.. Ben Öyle Yaptım , LBR yi Bi Ark a Kopyalattım .. Tabi $15 a Reg. Code Aldıktan Sonra ilk Ay Bele$.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 orc_lord, bende aosnin kopya versyonu var,netten indirmiştim. İstersen bi ara buluşalım kızılayda falan sana elden verebilirim bi kopya sorun değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar