arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 sanmıyorum avaturk un server açacağını bence arkadaş yazıyor :) ha bu arada sonsuza dek nası açık kalıo ? hmm düşündürücü :)[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 said: DeMiRMaSKe, 01 May 2003 02:16 tarihinde demiş ki: Avaturk. orjinal oyunları getirmeyi hedefliyen grup değil miydi? Bence bir server açmaları saçmalık olur. Orjinal oyunu getirip birde ona server açıyorsun. :([hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. +1[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Sum41 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 ehaueuhae tamam attım orasını (sonsuza kadar acık) ama açıcak 7 mayısta geliyo server Aos ici,n :D[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg
Insomnia Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Valla Orjinale O Kadar Gerek Yok... Yanlış Bilmiyosam Net Üzerindende (www.uo.com) 15$ a Reg. Code Alınabiliyor.. Ben Öyle Yaptım , LBR yi Bi Ark a Kopyalattım .. Tabi $15 a Reg. Code Aldıktan Sonra ilk Ay Bele$..
inf Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 orc_lord, bende aosnin kopya versyonu var,netten indirmiştim. İstersen bi ara buluşalım kızılayda falan sana elden verebilirim bi kopya sorun değil yani
Öne çıkan mesajlar