TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Myshkin said: sen bir kıza facebookdan 40 kere arkadaş olma isteği gönderen kişiydin değil mi ahahah crit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 gecko said: 40 dakika boyunca başlat çubuğunun nerde olduğuunu bilmeyen bir kıza facebookta parola sıfırlama olayını anlatmaya çalıştım(face e googledan giriyor) sonuç gecko sen bu işi bilmiyorsun beni yiyorsun, basit birşeyi yapamadın hede hödö sözleri FUFUFUFUFUFUFU yaptım ama ekranın başında tabi evet nerede lan benim plaketim FUFUFUFUFUFUFU degil de olmasın? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Bende format atabilen ram degistirebilen bir herifim rep verecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Abilify said: Bende format atabilen ram degistirebilen bir herifim rep verecek var mı? Yok. Çünkü ram değiştirebilmek kızlar için bir başarı. O kadar kötüler. Niye açıklama yaptım bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Bende bu açıklama için yazdım. Mesela kızlar bisey yapabiliyorsa insanlara özgü seyleri yapan hayvanlar gibi oluyolar.Mesela dans eden fil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 GAHAHAHA şimdi gelir espri yapan bi kız sana post atabilen ayı felan yazar dikkat et =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 ben trafikte hergün onlarca kadına katlanıyorum, sen bir kez böyle bişi yaşamışsın çok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 O zaman o madalyayı bu konuda senin cumhur başkanın olarak ben takiim evladım. Helpdeskte çalışıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 sunu madalya yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Masakari said: sıfırdan kasa toplayan dişiler gördüm gökdelen inşaatında çalışan dişiler gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Abilify said: Bende bu açıklama için yazdım. Mesela kızlar bisey yapabiliyorsa insanlara özgü seyleri yapan hayvanlar gibi oluyolar.Mesela dans eden fil gibi. post atabilen ayi EHEHE yok haklisin gayet, ama siz erkekler de futbol seven, format atan kiza killi bögrünü acmis hamdi dayi muamelesi cekiyosunuz. hepsi ondan oleyo esasen sdf. mesela yemek yapabilen erkek de bana seksi geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 yoo en azından ben göstermiyorum kıllı joe muamelesi :) hem yemek yapan erkek niye seksi onu çözemedim. yoksa sadece sana özel mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 futbol bilen kızlarla japon kale maç yapılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 bilmem. etrafimda herseyi kiz arkadasindan/karisindan bekleyen erkekler var. herseyi kadindan beklemeyen erkekler iyidir o acidan heralde. baba meslegi de gastronomluk oldugu icin, ondan bi cekiciligi olabilir tabi extra olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 çok güzel yumurta yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 pişiririm yani D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 o sayilmaz. ama yine de sen seker bi adamsin :PPPpp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 aşçı doğmalıydım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 aşçı olunmaz doğu- oh shit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokokoforever Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 gecko said: 40 değil 5 kabul etti ama nice to meet you dediiiii dilidlidldildi lan ben sınıf arkadaşıma kaç kere yolladığımı hatırlamıyom. kabul etmedi fahişe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokokoforever Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 vaniLLe said: format atan ve ram vs. degistirebilen bi hatun oldugum icin kendime rep veriyorum. + paticikte takılan bir kız olduğun için benden sana bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokokoforever Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Abilify said: Bende format atabilen ram degistirebilen bir herifim rep verecek var mı? eğer bunları yapamasaydın sana küçük beyinli olma başarın nedeniyle bir madalya verebilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokokoforever Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 abvblizzard said: GAHAHAHA şimdi gelir espri yapan bi kız sana post atabilen ayı felan yazar dikkat et =( başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokokoforever Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 vaniLLe said: Abilify said: Bende bu açıklama için yazdım. Mesela kızlar bisey yapabiliyorsa insanlara özgü seyleri yapan hayvanlar gibi oluyolar.Mesela dans eden fil gibi. post atabilen ayi EHEHE yok haklisin gayet, ama siz erkekler de futbol seven, format atan kiza killi bögrünü acmis hamdi dayi muamelesi cekiyosunuz. hepsi ondan oleyo esasen sdf. mesela yemek yapabilen erkek de bana seksi geliyo. çok güzel portakallı ördek yaparım. evet bu bir teklif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 asıl madalya bana verilmeli. yıllardır yazıyorum 1 tane bile madalyam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar