Uzunkulak Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Battlefield : Bad Company 2 Call of Duty : Modern Warfare 2 (box dahil) Stalker : Shadow of Chernobyl Star Wars Battlefront 2 Star Wars Galaxies Counter Strike Darkest Hour Day of Defeat Day of Defeat : Source DM Classic Half Life Half Life 2: Epside Two Half Life : Blue Shift Half Life : Opposing Force IL-2 Sturmovik : 1946 Mare Nostrum Portal Red Orchestra : Ostfront 41-45 Ricochet The Ship Complete Pack Team Fortress 2 Team Fortress Classic Tom Clancy's Rainbow Six : Vegas 2 fiyat : 270tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j0ker Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 iyi güzel de, çoğu oyun sürekli nerdeyse weekend offer a fln düşüyo. manyak gibi indirim yapıyolar, bilemem tabi kaç liradan satın aldın orda ki oyunları ama verdiğin fiyat uçuk. kafadan ben tf2 yi 9.99$ a almıştım mesela. hl serisi zaten ekmek onları söylememe gerek yok almayanı dövüyolar. sırf tek başına şuan fallout 3 50$ falan. neyse işte benim görüşüm tabii bu baltalamak gibi olmasın ama sprite dan acımasız gerçekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 doğrudur fiyat tekliflerinizi özel mesaj dan iletebilirsiniz bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kessell Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 para edecek BC2 ve MW2 var orada, bu ikisini fiyatı+25 30 tl falan iyi bir satış fiyatı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 150tl den açık arttırmaya koydum. http://arama.gittigidiyor.com/?aramasatici=pwavfi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 150 iyi gibi görünsede alınamaz gibi :/ ben hl completepacki 20 liraya verdimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar