Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 koptu yine 6.5 almaya çalışıyo, kablonun bağlantı noktasını elleyerek düşürüyorum 4 e felan anca o zaman kopmadan duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Oce4n said: neyin atarı, rage si ki bu. hız düşmüyo ki hiç... ve evet kopuyor hep. hizmet beğenilmiyosa alternatifleri yok değil :/ Sen net kopup kopup durduğu zaman sinir olmuyo musun hiç?Her an net hızı değişiyior, kopuyor internet kullanılmaz bir hale geliyor.Evet düşmedi hız şu ana kadar onca dlden sonra ama tam oyun esnasında gitmesi sürekli...Bir de alternatif yok değil diyosun da başka nerden alcaz interneti madem bütün internet servisleri ttnet üzerinden şeyediliyosa yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 bütün gün internet kullanamadım hala kopuyor 5-6 saniyeden sonra, ilk fırsatta 1 limitsize geri döncem allah belasını versin böyle işin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 ciddi misin ya ben de dün akşam geçtim fazla kullanmadım gün içersinde işte olduğum için off bakıcam bu akşam nasılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 2mbit e çektiler şu an, kopmadan duruyo bi 10 dakkadır, santrale güya arıza kaydı bıraktılar ama daha aramadılar, bi arasınlar sövcem direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 ki modem 7500 felan görüyor ama bağlı kalamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 arkadaşlar sürekli kopuyorsa 8mb i kaldırmıyor bunu bana onlar söylemişti. 5-6 veya çekme şansları yok 4mb e çekerler hızınızı ama aynı tarifeyi ödersiniz :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Sparkcaster said: bütün gün internet kullanamadım hala kopuyor 5-6 saniyeden sonra, ilk fırsatta 1 limitsize geri döncem allah belasını versin böyle işin İşte bundan bahsediyorum ben de kopmalardan internet leşledi, kullanılmaz oldu kafayı yedirtti.Bi de diyolar alternatif yok değil yok bilmemne.. Abi bi de şöyle bi salaklık ta var hızım 6340 diyelim, kopuyor internet(tam da bfbc2 oynarken moda girmişim oyunun tadını çıkarıyorum) pat 6300e düşüyor.Ve ben orda kafayı yiyerek oyundan da düşerek ttnete söverek 2 saat 6340tan 6300e düşmesini bekliyorum...Çok oldu böyle yani.Mesaj attım şikayet ettim bize internet numaranız, telefon numaranız ile ulaşabilirsiniz vs vs dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 evet beyler geçmiş olsun, sistemi getirmişler sanırım en azından bi kaç yerde öle okudum, bir çok kişinin hızı düşmüş. Şuan 512'ye düştü hızım çat die. Modemden hala 8mb sinyal alıyorum ama girdi yani neyse :D Attan inip eşşeğe bindik resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 öğlen net yoktu evde demek bişiler yapıyolarmış çakallar.neyse gidince görcem bakalım zaten 8mbps göremiyodum ama olsun asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 öğlen benimde gitti net genel çalışma var dedi eleman. hızım düşmedi gerçi. ısrarla kampanyaya geçirmeye çalışıyolar ona geçersek hızı kesin düşürcekler ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Valla, bilgisi olan varsa buraya yazsın iyi olur, bu gidişle 2 güne 2mb sınırsıza geçicem bende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 abi böle sınırsız versinler işte ne güzel. hiç göçmüyo internet filan. kaldırıyo altyapı:D geri dönüş çok işkence olcak ya 1mbit .( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Aaah ah gülücük atıyorum ama içim kan ağlıyor dfghjkl :D, ya çok kötü lan 512, beyler hazırlıklı olun diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 sık dişini 9 gün kaldı resete:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 abi 9 gün kalsa nolcak dikkatli kullansam bile 3 gün sonra kota dolar yine :D, neyse msn'e dönmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 cam aç cam -titreşim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Benim daha düşmedi, izmirdeyim bu arada.Bu ay boyunca abandım download a hayvanca bi de.Ama kopmalar oldu habire dediğim gibi.512ye düşerse eğer hiç çekemem 1mbe dönerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 5 aydır kardeş kardeş kullanıyordum ne güzel, ne diye düşürdünüz hızımı ya =/ video bile izleyemiyorum şuan takılmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Şimdi beyler fikrinizi alayım; 8mbten 512ye düşmek nasıl bişey çok mu fena?Aşırı bi hayal kırıklığı mı oluyo nedir yani, bi site bile açılmıyo mu?Başıma daha gelmedi gelirse hazırlıklı olayım yani^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 yoğunluktan sanırım 4 civarı benim şu an, o bile rahatsız ediyo yaa:D yutubda hd vidyo izleyemiom takılmadan :(((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 aylardır kullanıyorum, dün ilk defa 512'ye düştüm. Çok fena(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 arada bir yağmur yağınca falan kopup bağlanamama oluyor ama 1 saat sonra düzeliyor. bunada şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 512 çok feci ya :D, ama sanırım hala sistemleri yok elle falan yapıyolar aynı santralden olan hiç bir arkadaşımın ki düşmedi, dh de bi elemanın da düşürmüşler diğer aylar 8mb olarak devam etmiş yine şans sanırım biraz. ayrıca 512 yetmezmiş gibi inanılmaz fazla kopma oluyor, hat var ama modem ip alamıyor falan acaip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 ya bu allahın belasından nasıl kurtulcam, bu ay değişiklik yapamazsınız diyor hala, haziran oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar