Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

8mb ve 8mb ye kadar

Uzunkulak

Öne çıkan mesajlar

Oce4n said:

neyin atarı, rage si ki bu.
hız düşmüyo ki hiç... ve evet kopuyor hep. hizmet beğenilmiyosa alternatifleri yok değil :/

Sen net kopup kopup durduğu zaman sinir olmuyo musun hiç?Her an net hızı değişiyior, kopuyor internet kullanılmaz bir hale geliyor.Evet düşmedi hız şu ana kadar onca dlden sonra ama tam oyun esnasında gitmesi sürekli...Bir de alternatif yok değil diyosun da başka nerden alcaz interneti madem bütün internet servisleri ttnet üzerinden şeyediliyosa yani?
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

bütün gün internet kullanamadım hala kopuyor 5-6 saniyeden sonra, ilk fırsatta 1 limitsize geri döncem allah belasını versin böyle işin

İşte bundan bahsediyorum ben de kopmalardan internet leşledi, kullanılmaz oldu kafayı yedirtti.Bi de diyolar alternatif yok değil yok bilmemne..
Abi bi de şöyle bi salaklık ta var hızım 6340 diyelim, kopuyor internet(tam da bfbc2 oynarken moda girmişim oyunun tadını çıkarıyorum) pat 6300e düşüyor.Ve ben orda kafayı yiyerek oyundan da düşerek ttnete söverek 2 saat 6340tan 6300e düşmesini bekliyorum...Çok oldu böyle yani.Mesaj attım şikayet ettim bize internet numaranız, telefon numaranız ile ulaşabilirsiniz vs vs dediler
Sosyal ağlarda paylaş

512 çok feci ya :D, ama sanırım hala sistemleri yok elle falan yapıyolar aynı santralden olan hiç bir arkadaşımın ki düşmedi, dh de bi elemanın da düşürmüşler diğer aylar 8mb olarak devam etmiş yine şans sanırım biraz.

ayrıca 512 yetmezmiş gibi inanılmaz fazla kopma oluyor, hat var ama modem ip alamıyor falan acaip.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...