Kessell Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 nette geziniyordum sabah sonra takıldı pc mouseu haraket ettiremedim falan. psuyu kapatıp tekrar açtım pc açılıyor ama görüntü gelmiyor şimdi. biosu resetledim, hdleri ramleri çıkarıp taktım, ekran kartını çıkardım onboard var ona takdım falan yok bi türlü olmadı. psu bozulmuş olabilir mi pcyi açsa bile? veya anakart işlemci? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Monitörün arkasındaki kabloyu kontrol et bazen takılı gibi gözüksede yerinden oynamış olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedegog Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 pc açılıyosa psudan diildir büyük ihtimalle monitorunde sorun olabilir başka bi kabloyla veya başka bi pc'de dene varsa tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kessell Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 monitör sağlam denedim onu. ramler de sağlam. ya işlemci ya anakart ya da psu. 250w noname psuydu zaten arada açılmıyordu falan pc bence odur (ve inşallah). teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 aynı şey başıma geldi hp laptop vardı,anakartı yanmış 575 milyon istedi hp,geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar