HosH Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Bu hata film izlerken çok sık oluyor.Ekran kartım msi R5770.Driverların hepsi güncel.yardımcı olabilirseniz sevinirim.şimdiden teşşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 sadece film izlerken oluyorsa ekran karti ya da driverla alakali degil, codeclerinle alakali. vlc player yukleyip dene bir sure, onda olmazsa codec/gom sorunudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 K-lite codec kulanıyorum. Windows media player ve media player classictede aynı hata olmuştu o yüzden gomu deniyim demiştim.Birde vlc player deniyim teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 codec pack'ini guncellemeyi de deneyebilirsin. vlc tavsiye etmemin sebebi cogu codec'i kendi icinde barindirmasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar