punishmyheaven Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 selam, 3 tane var elimde. monitoru bilen biliyor zaten bilmeyen icinde gayet iyi ve kalitelidir diyebilirim yaklaşık 1 senedir kullanmiyorum hiçbirisini, temiz ve sorunsuz. çok fazla yer kaplıyorlar.. nakite donuştureyim dedim.. 1 tanesi istanbul'dan (mecidiyeköy) 2 tanesi t.dağ/şarkoöy den satılık :) (oralardan alacak kimse cikacagini sanmiyorum ama, oradaki evde duruyorlar) 60 tl fiyat (tane) uygundur benim icin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 cidden iyi bi monitor bu, yerim olsa yedek icin alırdım 1 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 su monitor icin zamaninda 150-200$ para verirdik ya hic unutmam. Vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 harbi güzel monitör. bende de 22 si vardı bunun oda kadardı. lcd çıktı mertlik bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishmyheaven Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 50'ye cektim fiyati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar