Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 ulan ne alakaları war eheuhe[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Iced Earth - Ghost Of Freedom[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
Chuckie Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Manowar - The Dawn Of Battle en gaz savaş parçasıdır gönlümde veya Yine Manowar - Heart Of Steel derim başka bişey demem[signature][hline]
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 şimcik nasıl bişi istediğine bağlı, cou kişinin yazdığı gibi power metal istiyosan bişi diyemem ama vietnam savaşında amerikalı askerlerin gözde parçalarından biriymiş, platoon izleyende bilir ordada calıyodu jefferson airplane-white rabbit, bunun gibi bi kaç parca daha var, full metal jacket ın sonunda calan parca neydi ya o da güzel mesela[signature][hline]Your Ad Here!
Numb Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 said: Volfied, 30 Temmuz 2004 17:14 tarihinde demiş ki: Deep Purple - Soldier Of Fortune volfy ciddi diilsindir umarım.[signature][hline] "kadınlara mı gidiyorsun? kırbacını unutma!"
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 feci yazarim hehe bi tek son albume bakin o postta, dierleri dalga gectim :)[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live To Moon I pray The Moon I love...
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 godspeedyoublackemporer-east hastlings Heralde savaş anlatıyodur girişinde 2dklık almanca ve tank sesleri war.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah...
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Pain of Salvation - Entropia albumunun hepsi...
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Belki söylenmişlerdir ama, Blind Guardian - Nightfall Blind Guardian - Time Stands Still Almora - No Turning Back Bir de güzel filmlerin (Saving Private Ryan, LotR, Braveheart vs) müzikleri.[signature][hline]Turuncu. Çünkü o, Çokonat'ımın rengi.
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Status Quo - in the army now,Deep purple - soldier of fortune indirdim süpermiş bayıldım! Özellikle in the army now'ı defalarca dinliyorum,nedense bu şarkı bana tanıdık geliyor??[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Daha indiriyorum hepsi çok güzelmiş yav[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Oöyyk! Bianesi death metal çıktı :) Abi death metal vermeyin lütfen ne dediği anlaşılmıyo ya =)[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Blind Guardian - Battlefield (hayret kimse yazmamış) Edwin Starr - War (Battlefield Vietnam oynayanlar bilir... :horace:)[signature][hline]Even an enemy is a valuable resource...if you know how to use it...
Chuckie Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Unutmuşum Slayer - War essample[signature][hline]Something Strange In The Neighbourhood Who You Gonna Call???
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: Sensible, 31 Temmuz 2004 04:30 tarihinde demiş ki: Status Quo - in the army now Özellikle in the army now'ı defalarca dinliyorum,nedense bu şarkı bana tanıdık geliyor?? Bir çok filmde kullanıldı. Bir ara çok çalınıyordu.[signature][hline]Awake.
Öne çıkan mesajlar