Laorx Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/27003/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 tatbik ettim, dostlarıma sipariş verdim...ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 yerlerime surdum. kollarima, bacaklarima, dirseklerime. hayat buldum. merdivenleri cok kolay cikiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Hergonan said: yerlerime surdum. kollarima, bacaklarima, dirseklerime. hayat buldum. merdivenleri cok kolay cikiyorum. oyle degil aciyan yerlerime, kollarim, dirseklerime.... ... surdum ... (evet, evet surdum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 dedeniz yaşında adamla dalga geçmeye utanmıyorsunuz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 ahahaha berat tivi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Bu adam kesin başka yerlerinede sürmüştür var o potansiyel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Tenekeadam said: dedeniz yaşında adamla dalga geçmeye utanmıyorsunuz değil mi? benim dedem de boyle "surdum surdum merhemi" diye sarki yaparsa dalga gecebilirsiniz. bi insan yasli diye daha bilgili, daha tecrubeli, daha saygin olmak zorunda degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 hergonan sen Türk ahlak örf ve adetlerine çok uzak büyümüşsün. Muhtemelen 50 yıl sonra ( şimdi 15 yaşında olduğunu varsayıyorum ) sen de böyle olacaksın. O zaman seninle dalga geçilmesine üzülmeyecek misin? Yazık gençlik nereye gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Manyak laf! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Tenekeadam said: hergonan sen Türk ahlak örf ve adetlerine çok uzak büyümüşsün. Muhtemelen 50 yıl sonra sen de böyle olacaksın. ali ercan gibi olucaksa ne mutlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 kollarim... bacaklarim...sirtim..ilkem... kucuklerimi korumak buyuklerimi saymak gibi devam edecek hissi yaratip fake atiyo. sanatci da serbest meslek gibi bi$ey heralde. onune gelen sanatci aq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Tenekeadam said: hergonan sen Türk ahlak örf ve adetlerine çok uzak büyümüşsün. Muhtemelen 50 yıl sonra ( şimdi 15 yaşında olduğunu varsayıyorum ) sen de böyle olacaksın. O zaman seninle dalga geçilmesine üzülmeyecek misin? Yazık gençlik nereye gelmiş. 20 yasindayim, dedeme (allah rahmet eylesin) saygim sonsuz. Ama dedem televizyona cikip bunlari yapsaydi saygim "sonsuz'dan daha az" olurdu. 50 yil sonra boyle olursam beni lutfen minigun ile delik desik edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar