BaaL Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 te allam ya. 2 gün önce sipariş ettim. 3 saat önce elime geçti ramler. eksen'den aldım 113 tl ye. ama bu spastik anakart ayarsızlık çıkarıp duruyor 3 saattir uğraştım olmadı. son 30 dakkadır da forumları geziyorum anakart 1gb x 4 desteklemiyormuş. 100tl ye satılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 nasıl ya? 4 slot var ama desteklemiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 bi de ram fiyatları çok uçmuş sanırım ya. yazın 30 liraya almıştım o ramden tanesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 ben de 38 den almıştım aynısından 4-5 ay kadar önce. burda mediamartk'a sordum 64 tl dediler netten aldım. artmış gene. zate korede çinde bişeyler oluyo ram fiyatlarına vuruyo anasını satiyim. anakart antika ya, single sided ram istiyor 4 tane takacaksan. single sided kingston 1gb ram yok. geil falan diye bi markanın var. ya da 2gb x 2 istiyor illa. 100tl çok güzel fiyat sadece 2 dakika denenmiş ramlere, sıfır alcak olan falan varsa kaçırmayın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Keşke internette gittigidiyora baksaydın arkadaşa 2 gün önce aldık 35 liraya mı ne 1gb ram 2 yıl garantili fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 gittigidiyor hesabımı kapattım ben 48 alışverişten sonra. 800mhz diye alırsın 667 gelir, alırsın gelmez,gelir bozuk çıkar, yollarsın 3 haftada geri gelri falan. şans işi gittigidiyor. her an girdigirebiliyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 valla 15 kadar alışveriş yaptım şimdiye kadar toplam miktar 1milyarı bulmuştur bir ürün hariç arızalı çıkmadı bir üründe kullandıktan 2 gün sonra bozuldu mail attım adama yolladım yenisini yolladı bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 bu arada isteyen olursa eğer 1 adet 2gb 800mhz kingston ile takas edebilirim bonus olarak 1 tane de 512mb 667mhz laptop rami veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 peşin olmasa iyiymiş aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 neyse aradım eksen'i geri yollayıp başka birşey alabiliyormuşum gerek kalmadı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar