elma Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 abi mame32k ya giriyorum.. açıyorum street fighterımı. seciyorum ryu mu . sonra tam böle bi arukeeeeennnnnnnnnnn çekecem birden böle ekran masaüstüne dönüyo. yapıskan tuslar falan filan bişiler cıkıyo. aynı anda bikaç tusa basmaktan oluyo heralde. bunu nasıl şeetcem ben[signature][hline] zlorwf demiş ki: bende t1 anakart var hem intel hem amd cpu çalıstıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Denetim Masası > Erişebilirlik Seçenekleri > Klavye > Yapışkan Tuşları Kullan (işareti kaldır)[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Shifte 5 kere basınca oluyor..[signature][hline] Aşk ve pilav böceği 555, 13 Temmuz 2004 12.30 tarihinde demişki: Ben birşey düşünmüyorum, zaten istesemde düşünemiyorum. 555, 1 Temmuz 2004 00.01 tarihinde demişki: Ben tavuğun en çok pirzolasını severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar