horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 ya kendimi forvartçı gibi hissediyorum ama.. bu nedir abi? nooluyo burda? http://www.gougoule.com/ceinture/[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 adam o kadar uykulu ki şaşırmasına rağmen tek elle idare etmeye devam edio.kemeri de takmamış.[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki: itinayla threadin agzina, edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 http://gbarex.free.fr/gougoule/gougoule2807/ceinture/ceinture.wmv burdan daha kolay izlersiniz Evet herif bariz bi şekilde uyua kalıyo çarptığı anda konsola doğru kafa ilerliyo daha sonra geriye uçuyo ve araba takla atıyo... Bi kere bende aynı şekil kaldırıma çarpmıştım sabahın 6 sında :P[signature][hline]Snowboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 haa.. araba takla mı atmış yani. eet. enteresan. nereye çarpmış peki. yav olayı detaylı annatsanıza annamışsınızdır siz. süpersiniz.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 oha... Önceden emniyet kemerimi takmazdım arkada otururken.. bundan böyle arkada otururkende takacağım...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 dosyayı sildim tekrar izleyemiycem ama tahminimce kaldırıma falan çarpıyor bu yoksa arabaya çarpıp takla biraz zor.[signature][hline]Snowboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 emniyet kemeriyle belki de burnu kanamadan kurtulabilecek bi kazadan az daha arabanin altinda kaliyomu$, hatta belki kalip olmuştür bile belli değil yani kafasına ne olduğu.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ben de kaldırıma çıktım arabayla araba bu hale geldi şimdi burda hasar yokmuş gibi gözüküyor ama arabanın altı yok. Ben hayatım boyunca ne zaman arabaya binsem kemerimi taktım ister şöfor olayım ister yolcu. Bayağı bir savruldum zaten direksiyon hakimiyetimi kaybettikten sonra. Spin tarzı bişilet attım bayağı hızlı gidiyordum farkında olmadan. Sonra kaldırıma çıktım kaldırımda sürüklendim. Yola ters dönüp duvara çarptım çok kötü bir tecrübe oldu. Bu olay martta oldu araba yeniydi. Neyse canım sağolsun ya cana değil mala geldi. Servis 15 milyar hasar çıkardı arbanın altı da gitti için. Şasisi dağıoldı arabanın[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldürit's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 takıyoruz zaten silth takmıyor olsam kazada kafam kesin cama çarpardı Allah korusun[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Abi ben koptum bunu izlerken.. Neden acaba? Gülünecek birşeyde değil aslında..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 lol topic başlığı armağan çağlayan'ın reklamında söylediği şey gibi olmuş: " bu ne abi.."[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Abi emniyet kemerinden nefret ederdim ama bundan sora emniyet kemeri takmassam sonum o adam gibi olsun emniyet kemeri taksa hiç bişiy olmıcaktı elemana[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar