Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu nedir abi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adam o kadar uykulu ki şaşırmasına rağmen tek elle idare etmeye devam edio.kemeri de takmamış.[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki:
itinayla threadin agzina, edilir.
Mesaj tarihi:
haa.. araba takla mı atmış yani. eet. enteresan. nereye çarpmış peki.

yav olayı detaylı annatsanıza annamışsınızdır siz. süpersiniz.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki:
bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.
Mesaj tarihi:
emniyet kemeriyle belki de burnu kanamadan kurtulabilecek bi kazadan az daha arabanin altinda kaliyomu$, hatta belki kalip olmuştür bile belli değil yani kafasına ne olduğu.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Mesaj tarihi:

ben de kaldırıma çıktım arabayla
araba bu hale geldi

şimdi burda hasar yokmuş gibi gözüküyor ama arabanın altı yok. Ben hayatım boyunca ne zaman arabaya binsem kemerimi taktım ister şöfor olayım ister yolcu. Bayağı bir savruldum zaten direksiyon hakimiyetimi kaybettikten sonra. Spin tarzı bişilet attım bayağı hızlı gidiyordum farkında olmadan. Sonra kaldırıma çıktım kaldırımda sürüklendim. Yola ters dönüp duvara çarptım çok kötü bir tecrübe oldu.
Bu olay martta oldu araba yeniydi. Neyse canım sağolsun ya cana değil mala geldi.

Servis 15 milyar hasar çıkardı arbanın altı da gitti için. Şasisi dağıoldı arabanın[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Mesaj tarihi:
takıyoruz zaten silth
takmıyor olsam kazada kafam kesin cama çarpardı Allah korusun[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

• Yeni Oluştur...