ucunbiri Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 arkadaşlar selamlar. yurt dışında yaşayan bir ablam var ve arayıp projesi için kendi adına domain alması gerektiğini söyledi. haliylen işi de bana devretti. şimdi www.adsoyad.com şeklinde bir domain almak istiyorum. serverın nerede olduğu çok önemli midir? site bana kaça patlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 di vardı bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 google'a yazsan şimdiye cevabı almış siteyi kuruyo olurdun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Diamor said: google'a yazsan şimdiye cevabı almış siteyi kuruyo olurdun forumu da kapatıp gidelim o zaman, hazır google da icat edilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Selam, Bir site yapabilmek icin alan adi ve hosting'e sahip olmalisin. Hosting dosyalarini ve e-postalarini barindiracak, alan adi da hosting'e, site dosyalarina giden kisayol gorevi gorecek. Alan adini ve hosting'i farkli yerlerden alman da mumkun. Bilindik uzantilara sahip alan adlarinin ( hede.com hodo.net abulu.org gibi ) fiyatlari genel olarak 7-12 dolar arasinda degisiyor. Hosting ise ihtiyaca gore farklilik gostereceginden pek belli cok daha farkli olabiliyor ama genel olarak senelik 100TL'den fazla odemiyorsun ikisine birden. Neyse, soyle bir konu acmistim bir kac gun once; http://forum.paticik.com/read.php?5,4741764 Farkli hosting ihtiyaclarin icin de ayrica iletisime gecebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 teşekkür ederim, bakayım bir o konuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar