Xaero Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 istanbul çanakkale kaç saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 http://mercedes.infotech.com.tr/rtext.asp http://www.tr.map24.com/ 5st 42dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Otobusle anadolu yakasindan 7, avrupa yakasindan 5,5 saat. Aracla 4,5 saatte falan gidebilirsin. Yollari bozuk oldugundan hiz yapma sansi yok pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 5 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 ne kadar hızlı bir vasıta ile gideceğine bağlı. eğer saatte 10km/h ile giden bir araçla gidersen yaklaşık 3 gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Yürüyerek gitmeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 yürüyerek saatta kac km yapıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Denemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 yollar çokdeğişti mesela tekirdağın içinden gidersen hem girişnde hem çıkılında bir de ortada bir yerde (b-henğz keşfedemedik) kamera radar vs var 70 i 1 km geçsen cart diye basıyorlar cezayı o yüzden tekirdağ çevre yolunu kullan.. yol biraz daha uzun ama en azınxdan yakjalanacak radar kamera yok (en azından eylülde henüz aktif değildi şimdi ne oldu bilemem) hani 4 saatte giden de var yolun durumuna göre biz genelde pazar günü yola çıkmayı tercih ediyoruz çanakkaleye gidiş boş oluyor rahat geniş böyle 4-4.5 saatte otogarın oraya geliniyor.. zaten otogar dediin her yere 20 dk mesafede bir yer :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 ne taraftan gidicene de baglı. istanbul etilerden sabah 7 bucukta cıktım, ecebata gittim(gelibolu yarımadası, çanakkalenin tam karşısı gibi) 3 saat 10 dakika, oglen 12 bucukta cıktım ordan, 2 saat 50 dakika surdu git gel 6 saat, 690km yarımşar saat gidiş gelşite kahvaltı ve köfte molası var dı onları katmadım dabü bütün yol yagmur vardı hiç radar yoktu keşanda kar vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar