Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkcell hat Ericsson tel, yaptığım aramalarda yönlendirme sorunu?

Dworgian

Öne çıkan mesajlar

Telefonumda garip bir problem var. Ben arama yapıyorum rehberde kayıtlı birini. Mesela Murat olsun.

Ararken,

Murat
053xxxxxx die yazıo telefon gayet normal. Ama o kişi telefonu cevapladığı anda ekranda "Yönlendirildi / Bilinmiyor" diye bir yazı çıkıo ve Sonrasında konuşma sırasında telefon ekranında Murat yazması gerekirken "Bilinmiyor" yazıo.

Şimdi, telefonum k790i. T.cell i aradım hatta problem yok dediler. Kendi t.cell hattımı diğer telefonuma taktım öyle bi uyarı vermedi. Bunun üstüne bende telefonumu fabrika ayarlarına aldım. Sorun düzelmişti. Ama dün gece yine aynı haltı yemeye başladı. Telefona başka birine ait t.cell hat takıyorum o sorunu aynen devam ettirio. Avea hat takıorum, sorun olmuo. Benim kendi hattımı başka telefona takıyorum, sorun olmuo. Ama mesela benim telefona takıp denediğim 2. turkcell hat (yani sorunun devam ettiği hat) gnctrkcell li idi. Bugün mesela başka bi hat daha taktım yine t.cell ama super tarifeli, orda bu sorunu yaşamadım.

Kafayı veya telefonu kırmak üzereyim. Biri benim aramalarımı intercept edip dinlio mu die fln.

WOT için üzgünüm de trollerken arada biri ciddi cevap verirse süper olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...