Jadelith Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 release candidate'de sorun çıkmadı diye windows 7 aldım kurdum. ses çalışmadı dedim nese, barça maçı bittiğinden beri driver arıyorum Audigy ADVANCED MB'ye. şimdi dell support forumundan okudum ki dell yapmayacakmış bu ses kartı için driver. xp cd'sini de çöpe atmıştım x zamanında. ulan 1 ay sonra askere gidecek adama yapılır mı bu be. RC'de yapmadıkları birşey eklemişler o yüzden eski driverlar çalışmıyomuş artık. gece gece içkiye vurucam kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 on board kart mi o? ucuzundan ses karti al, bisey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 bir de şunu anlamadım, benim dell için "SIGMATEL STAC 92XX C-Major HD Audio" ve "Creative Labs Integrated Sound Blaster Audigy ADVANCED HD Audio" diye iki tane driver var. hangisi ses kartı anlamadım? pek basmaz kafam bunlara (hoş 2-3 kere anakart değiştirmişliğim var ama bunu anlamadım (eet yakmayı seviyorum)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 onboardın yenımı? eğer bikac senelikse sanmıyorum driver cıkartmıyacaklarını. ses kartını söküp onboardı kullanmayı deniyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 bilgisayar eski. 2006 da almıştım. driver çıkartacaklarını ben de sanmıyorum eet : ) yeni ses kartı filan alırım takarım sorun değil, ama anakarta uyup uymadığını nasıl anlarım? bir de dediğim gibi win 7 ye uyumlu yeni ses kartı alıp olayın yinede çalışmama imkanı var mı? iki ayrı şey yazıyo diye korktum bi an. onboard dediğiniz anakarta takılı olan mı demek bu arada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 2006 model alete win7 niye kurdun, ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 rc de sorun çıkmamıştı işte. ben de kurdum : ) nese vatandan alayım bi ses kartı, bakalım nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 rcde sorun olmayip, releasede olmasi enteresan olmus aslinda, vardir onun bi olayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 forumda yazıyo adamın biri baya uğraşmış. en son telefonda dell den biri demiş rc de çalışıyodu bişi eklediler çalışmaz artık diye. ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 1 aya askere giden adam niye w7 alir ki =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 onboard ses karti olan adama kiz vermezler hem zaten. git bi tane xtreme-gamer al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar