Cocostar Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 selam beyler 1300-1650 limitli hoş görünümlü rahat oyun oynayabilceğim laptop tavsiye istiyorum. şimdiden teşekkürler öptüm gözlerinizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 laptop almanca ! diye okudum toshiba satellite lara bakabilirsin memnunum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 acer 5740G serisi i3 veya i5 işlemcili modellerini tercih edebilirsin çok memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 ben anti acerciyim bence alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 valla bende acer düşünmüyorumda asus ve samsung hakkında ne düşünürsünüz oyun performansı özellikleri olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 asus aldım ben ekimde kullanış açısından memnumum bana bir sorun yaşatmadı ama sorun yaşayan hem çok var hemde teknik servisle muhattap olmak durumunda kalırsan telefonlara zaten bakmıyorlar gerisini sen düşün. Samsung r620 kullanıyor arkadasım cok memnum benimde aleti kurcalamışlıgım vardır ve samsung gayet başarılı. yük altıyken ve boşta çalışırken sıcaklık değerleri gayet iyi fan sesi gelmiyor boşta çalışırken. Acer için çok fazla şey diyemeyeceğim kullanmadım birkaç arkadaşımda var 1 yılı aşkındır bir sorunla karşılaşmadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar