Theo Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Kuzenime hediye olarak 450tl civarinda bir fiyatlarda fotograf makinasi alacaktım, aşırı prof bir makinaya gerek yok sadece sağda solda gördüğü manzaralari (Trabzonda yaşıyor çevre güzellik dolu) ve hatıra olarak resim çekmelik bir fotograf makinası arıyordum tavsiyede bulunabilirmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 lomo diye birşey varmış valla yeni gördüm 150-200 tl ye alsan bitane, kendi fotoğraflarını da tab edebilcek oda yapmaya kalkışabilirsiniz kalan parayla gerçi ne gerek ne kadar tutar hiç bilmiyorum ama madem hobi olarak çekecek fotoğraf, tam olsun tablı kırmızı ışıklı erotik oda fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Belki garbıçtaki konuda denk gelmişsiizdir de, söyleyeyim tekrardan 300 liraya lensiyle birlikte bi canon denk getirdim ben. Eos a2 modeli henüz hiç resim bastırmadım ama çektiği fotoğrafları biliyorum. Eğer fotoğrafçılık merakı varsa ve gelip geçici bir heves değilse yönlendirebilirsin bu tarz bi makine ile. Reddiye de değinmiş zaten konuya, tab etme falan filan, belki yönlenir o tarz şeylere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 direk nikon D5000 gerçi türkiyedeki fiyatı ne bilmiyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar