Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

100 ODTÜ, 57 Hacettepe öğrencisi gözaltına alındı.

fastreloader

Öne çıkan mesajlar

tayyip oturduğu koltuğa vandallıkla gelmedi, adamın tayfası 1994 yılıdnan beri ince ince çalışarak bugünlere gelinemsini sağladı.. hatırlıyorum 1994 seçimlerinde kapı kapı dolaşıp elinde karanfillerle oy isteyen kızlar vardı han ien basitinden..

adamlar o kadar güzel organize oldular ki bugün buradalar e diğer partiler birbirlerini yemekle o kadar meşguldüler ki onalr bu kadar organize olamadılar hatta bazıları hor gördükleri halkın seviyesine inmeyi o kadar çok reddettiler ki alt tabakanın oyunu kaybettiler

hani bu adam işte bugün bazı şeyler çatırdamaya başladığı için sertleşti.. ilk geldiği dönemdeki tayyiple bugünkü tayyibin üslubu ve çirkefliği arasıdna çok fark var kuyruğu sıkıştı

organize hareketin sonuçları uzun vadede ortaya çıkar ve daha dayanıklıdır sadece zaman ve sabır gerekmektedir..

bugün bile türk solu ne kadar bölünmüş durumda.. resmen organize olmama konusunda yarışıyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

Werewolf said:

12 eylülden sonra devlet vs tarafından gazlanan birini de önüme örnek diye koydun ya, daha ne diyim abi ben sana. ciddi ciddi yakın tarihten de haberin yok, haybeye sallıyosun şurda ya

kim? tayyip mi?

ayrıca 5 çayı vs gibi başarısız örnekleme yapma hani en azından bazı şeyler de görüşmeler yoluyla elde edilebilniyor
Sosyal ağlarda paylaş

ulan tayyip kıçında donu olmayan adamdı be

babamların mahallesinde hatta iki kapı yanında yaşıyormuş kimin gazıo neyin gazı?

hani tayyibin ailesiyle babamların ailesi de tanışık bu arada tayyibin ababsıyla benim dedem demokrat parti döneminde beraber parti çalışmalarına girmişler

de babam bugün emekli mak müh iken tayyip başbakan onların taraf daha iyi çalışmış
Sosyal ağlarda paylaş

yok be daha geriye dayanıyor o gaz bu amerikanın sscp ye karçı yeşil hat kurma zamanına gidiyor

şimdi oralara girersek çıokamayız da "amerikalıların gazı" desen daha doğru olur keza nu abd sscb gerilimi olamsaydı bugün biz 5 yıllık sanayileşme programlarını 5 yıllık kalkınma programlarını başarıyla bitirmiş güney kore ayarında bir ülke olurduk.. ama planlamacılık "gomunist işi!" denilerek rafa kaldırıldı

hani komplo teorisinden ziyade ekonomik gelişmelere bakarak konuşacak olursak

marshall yardımları > toprak ağalarının meclise girmesi > planlamacılığın komunist olarak damgalanması

gibi bir gidiş yolu çıkıyor
Sosyal ağlarda paylaş

Werewolf said:

kaldı ki tayyibin başını çektiği hareket tayyibin emekleriyle kurulmadı, tayyip başlarına geçmeden önce de geniş bi organizasyona sahiptiler. kıçında don varken sıfırdan kurdu gibi iddialar yakın tarihi hiç ama hiç bilmediğini gösteriyo.

e iyi de organizasyonu tayibin kurdupunu söylemed
im.. sadece tayyibin tayfası dedim o işin çoook öncesi var demokrat parti dönemi var adalet partisi dönemi var yani var oğlu var çok ayrıntıya girip konuyu dağıtmak istemiyoru mda dağıdı yine
Sosyal ağlarda paylaş

tayyibi örnek göstermemin tek nedeni bu adamın belediye başlkanlığından başbakanlığa doğru yükselişi dönemiyle sınırlandırarak organize çalışmanın ne akdar başarılı olduğunu göstermekdi

ha 50 lerden de başlataiblirim bunu.. ama o kadar geriye gitmeye ihtiyaç duymadım.. herifi el birliğiyle belediye başkanlığından başbakanlığa getirdiler işte özet olarak ve bunu organize oalrak yaptılar
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...