BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 e ama olması gereken bu değil mi? hani bu yüzyılda mesela ben sağlık haklarımda genişleme istiyorsam benim gibi düşünen ve bu hakka "ihtiyaç" duyan en az 2 milyon adam varsa ne yapmalıyız? hani istediğimiz hakka nasıl sahip olaibliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Eczacılar yaptılar o tepkiyi başbakanda marketlerde ilaç satmayla kaldırabileceğini düşündü....... Şu anki yönetim herhangi birşeyi yanlış yaptığına inanmıyor. Artık daha ne denir bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 UrsusMaritimus said: Aynen öyle . farkında diilsin belki ama özellikle Başbakanın herhangi bir çatlak sese tahammülü yok hani buna farkında olmamak için fildişi kulelerde yaşıyor olmak lazım benim evim bildiğin betonarme kiremit çatılı ahşap doramalı bir ev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 olması gereken o evet ama şu şartlar altında hayalcilikten başka bişi diil. ekonomik, politik vs yöntemler ve gerektiğinde silah kullanacaksın aga başka çaresi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 BabacumMostors haklısın. Protesto adabını bilmek, zeki olmak gerekiyor ama zaten şuanda insanları o şekilde örgütleyecek bir zeka olsa herhalde başbakan falan olurdu. Ahlakıyla kendince medeni şekilde yaşayan insanları haksızlığa karşı organize etmek zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 tayyip oturduğu koltuğa vandallıkla gelmedi, adamın tayfası 1994 yılıdnan beri ince ince çalışarak bugünlere gelinemsini sağladı.. hatırlıyorum 1994 seçimlerinde kapı kapı dolaşıp elinde karanfillerle oy isteyen kızlar vardı han ien basitinden.. adamlar o kadar güzel organize oldular ki bugün buradalar e diğer partiler birbirlerini yemekle o kadar meşguldüler ki onalr bu kadar organize olamadılar hatta bazıları hor gördükleri halkın seviyesine inmeyi o kadar çok reddettiler ki alt tabakanın oyunu kaybettiler hani bu adam işte bugün bazı şeyler çatırdamaya başladığı için sertleşti.. ilk geldiği dönemdeki tayyiple bugünkü tayyibin üslubu ve çirkefliği arasıdna çok fark var kuyruğu sıkıştı organize hareketin sonuçları uzun vadede ortaya çıkar ve daha dayanıklıdır sadece zaman ve sabır gerekmektedir.. bugün bile türk solu ne kadar bölünmüş durumda.. resmen organize olmama konusunda yarışıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 şiddetle elde ettiğin hakkı ne kadar elinde tutabilirsin ki? orta afrika ülkelerinde işe yaramıyor bu mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 12 eylülden sonra devlet vs tarafından gazlanan birini de önüme örnek diye koydun ya, daha ne diyim abi ben sana. ciddi ciddi yakın tarihten de haberin yok, haybeye sallıyosun şurda ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 BabacumMostors said: şiddetle elde ettiğin hakkı ne kadar elinde tutabilirsin ki? orta afrika ülkelerinde işe yaramıyor bu mesela medenice oturup karşılıklı beş çayı içmenin aksine, en azından elde tutmanı gerektirecek bir hakkın oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Werewolf said: 12 eylülden sonra devlet vs tarafından gazlanan birini de önüme örnek diye koydun ya, daha ne diyim abi ben sana. ciddi ciddi yakın tarihten de haberin yok, haybeye sallıyosun şurda ya kim? tayyip mi? ayrıca 5 çayı vs gibi başarısız örnekleme yapma hani en azından bazı şeyler de görüşmeler yoluyla elde edilebilniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 evet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 ulan tayyip kıçında donu olmayan adamdı be babamların mahallesinde hatta iki kapı yanında yaşıyormuş kimin gazıo neyin gazı? hani tayyibin ailesiyle babamların ailesi de tanışık bu arada tayyibin ababsıyla benim dedem demokrat parti döneminde beraber parti çalışmalarına girmişler de babam bugün emekli mak müh iken tayyip başbakan onların taraf daha iyi çalışmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 dinciler 12 eylül darbecilerinin gazıyla başladılar bütün faaliyetlerine. sermayenin darbecilerin falan desteğiyle geldiler nereye geldilerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Açıkçası tayyip dışardan bi şekilde destek aldı (burda söylemek istemem.) Devletin değil ama bazı yerlerdeki bazı sermeyalerin yardımı ile oldu bu şimdide geri ödüyo bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 kaldı ki tayyibin başını çektiği hareket tayyibin emekleriyle kurulmadı, tayyip başlarına geçmeden önce de geniş bi organizasyona sahiptiler. kıçında don varken sıfırdan kurdu gibi iddialar yakın tarihi hiç ama hiç bilmediğini gösteriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 yok be daha geriye dayanıyor o gaz bu amerikanın sscp ye karçı yeşil hat kurma zamanına gidiyor şimdi oralara girersek çıokamayız da "amerikalıların gazı" desen daha doğru olur keza nu abd sscb gerilimi olamsaydı bugün biz 5 yıllık sanayileşme programlarını 5 yıllık kalkınma programlarını başarıyla bitirmiş güney kore ayarında bir ülke olurduk.. ama planlamacılık "gomunist işi!" denilerek rafa kaldırıldı hani komplo teorisinden ziyade ekonomik gelişmelere bakarak konuşacak olursak marshall yardımları > toprak ağalarının meclise girmesi > planlamacılığın komunist olarak damgalanması gibi bir gidiş yolu çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 bunları bilerek tayyibi örnek göstermek seni rahatsız etmedi yani öyle mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Werewolf said: kaldı ki tayyibin başını çektiği hareket tayyibin emekleriyle kurulmadı, tayyip başlarına geçmeden önce de geniş bi organizasyona sahiptiler. kıçında don varken sıfırdan kurdu gibi iddialar yakın tarihi hiç ama hiç bilmediğini gösteriyo. e iyi de organizasyonu tayibin kurdupunu söylemed im.. sadece tayyibin tayfası dedim o işin çoook öncesi var demokrat parti dönemi var adalet partisi dönemi var yani var oğlu var çok ayrıntıya girip konuyu dağıtmak istemiyoru mda dağıdı yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 abi nilep gelse tezini senden kötü savunamazdı eminim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 hakları gasbeden sermaye vsye medeni davranmaya verdiğin örnek yine aynı sermayenin gazladığı siyasi hareketler farkındasın di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 tayyibi örnek göstermemin tek nedeni bu adamın belediye başlkanlığından başbakanlığa doğru yükselişi dönemiyle sınırlandırarak organize çalışmanın ne akdar başarılı olduğunu göstermekdi ha 50 lerden de başlataiblirim bunu.. ama o kadar geriye gitmeye ihtiyaç duymadım.. herifi el birliğiyle belediye başkanlığından başbakanlığa getirdiler işte özet olarak ve bunu organize oalrak yaptılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 konu yalan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 ...................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 trolleyeyim derken trollendim heralde, başka açıklaması olamaz bu kadar tutarsız argümanların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 hakkı gaspedenin organizasyonunu hak için medenice yapılmış mücadeleye örnek gösterebilmek nasıl bi şuursuzluğun ürünü ben anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar