Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

100 ODTÜ, 57 Hacettepe öğrencisi gözaltına alındı.

fastreloader

Öne çıkan mesajlar

yok öğrenciler direk vandallıkla suçlanıyor da ben vandalca bir şey yapmadıklarını en azıdnan vandalca bir şey yapmak istemediklerini savunuyordum sonra dünyadaki her hakkanlı yolalrla kazanılmış bundan sonra da öyle olacağa döndü ben buna karşı çıktım modern zamanda haklarm kanla kazanılmamalı diyorum olmaz öyle şey deniliyor yüzyıl öncesinden örnekler veriliyor fln

ulan sscb döneminde bile çalışanlar öğlen paydosuna 15 dakika fazla süre istiyorlar ve sebebi "biraz daha kitap okumak" diyorlar ve bu hakkı elde ediyorlar.. ulan sscb de oluyor bu.. olabilecek en ağır yönetim şeklinde

çinden güncel örnekler vereyim.. çinde çalışanlar "ü,cretler az bari sağlık haklarımızı revize edin" dediler ve yapıldı.. "ulaşım sounumuz var" dendi herifler bizim bolu tüneli gibi 8 tünel açıp ulaşım sorununu halletti.. ve bu çinde oldu

diyorum ki bir hakkı elde etmenin yolu önce taleple sonra sosyal tepkiyle olmalı ve biz buna medeniyet diyoruz.. ama ülkeni işgal edip senin özgürce yaşama hakkın elden alınıyorsa e zaten bu savaş durumudur sarılacaksın silaha ona mecbursun ama günümüzde sendikal hak için de silaha sarılmamalı

türkiye de kadına seçme ve seçilme hakkı kanla mı verildi? daha 80 yıl öncesinin olayı hani
Sosyal ağlarda paylaş

sscbnin tarihindeki prag baharı, solidarite, kronstadt, budapeşte isyanı gibi bütün olayları yok sayıp, 15 dakkalık tenefüs gibi kimsenin umursamayacağı, nomenklaturanın çıkarına dokunmayacak bir tavizle "adam gibi eylem"in geçerli bi yol olduğunu kanıtladın, tebrik ediyorum aga
Sosyal ağlarda paylaş

de mahkeme kararlarına rağmen verilen tepkilere rağmen yapılmıyosa bişiler sonucu budur.

V for Vendettayı izlediyseniz Baskıcı rejimler kendi kendine gelmez halkın koyunluğu ve korkusu sayesinde gelir.

Tarihdede böyledir. İşte biz söylüyoz bekliyoruz umarız yapılır.
bah Belediyelerde olan aşırı yetkinin azaltılması lazım. TBMMde bulunan kanunsuzların ( ki haklarındaki dava dosyaları bunu söylüyor ben değil , dokunulmazlık saolsun )önce gitmesi lazım sonrada tüm dokunulmazlık yetkilerinin kaldırılması lazımki bişiler düzelmeye başlasın.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

o 15 dakika bile büyük şeydi be sscb için hani olaylar vs var onları görmezden gelmeme imkan yok zaten de verebileceğim yegane örnek oydu

hani bugün sscb simi kalmış, krallık fransası mı?

derebeyliğinde miyiz amınakoyim insanca yaşayıp gidelim istiyorum çok mu şey istiyorum?

admin küfür var ban pls

sscbnin kalmasının konuyla ne alakası var, madem sscb kalmadıysa ne diye gidip örnek veriyosun abi, farkında mısın neyi savunduğunun
Sosyal ağlarda paylaş

e anacığım yüz yıl öncesinden örnek var orada fransız ihtilalinden.. hani o dönemin isnanıyla bu dönemin insanı arasında dünyalar kadar fark var

dünya medeniyeti bu dünemde bir arpa boyu yol gitmedimi* gidemedik mi? yetemedik mi?

hayvan mıyız biz?

hani olması gereken cam çerçeve indirmek mi? bu mudur? başka türlü hakkımız elde edemez miyiz?
Sosyal ağlarda paylaş

Sonuçta adamlar sistemi kurmuş (bunu bütün partiler için söylüyorum) genel başkan vekil adaylarını seçiyor halkda bu adayların arasından olanı seçiyor. bunlar çalışmıyor namussuz desekde eğer parti başkanı o adamı aday gösterirse seçiliyo çok saçma yani . Kısacası başa geçenden hiç bir şekilde kurtulamıyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

ya soleki genelde tehdit etmeden hakkını elde edemiyosun.

bi millet ömrümde hiç gercekten dellenipte hakkını aramamışsa, istediği kadar meydanlarda toplansın edepsiz yöneticiler dinlemiyor

işte o yöneticileri sandık başında indirmek gerekiyor.. doğuda oylar satılık mı.. para birleştirelim biz satın alalım o oyları mesela (örnek bu ha gidin oyları satın alın demiyorum)

avrupada başarısız adamı indiriyorlar.. oradaki çobanın bilgi birikimiyle bizimkinin aynı değil.. orada oy veren takım tutar gibi değil adamına göre oy veriyor umuduna göre veriyor.. işler istenildiği gibi gitmiyortsa indiriyorlar adamı bkz: tony blair

abd yi örnek veremem orada çok acaip bir şeyler var oradaki siyasi çalışmalar bambaşka zaten abd nüfusunun alayının gerizekalı olduğunu düşünüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Werewolf said:

"filistinliler oturun abi oturduğunuz yerde, israilliler sıkılıp birazdan gemiyle giderler zaten"

iyi de orada bir işgal söz konusu yukarıda belirttim zaten işgal durumunda silaha sarılmalı dedim.. okumadın mı? alıntı yapayım mı?

ha ayrıca filistinliler parasaıyla sattıkalrı araziyi geri istedikleri için zaten başladı her şey.. madem arıza çıkaracaktın neden sattın? filistinlilere de kızıyorum ben.. ama olayı sivillleri öldürmeye kadar götüren israillilere de kızıyprum
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen öyle . farkında diilsin belki ama özellikle Başbakanın herhangi bir çatlak sese tahammülü yok (Bu arada dalga geçmek diil ama başbakanın ciddi piskolojik destek alması gerektiğini düşünüyorum.). Herhangi bir yerdeki bi kanunsuz (normal yapılan şiddet içermeyen) bir eylem bile çok ağır polis tepkisi ile karşılaşıyor. Son 3 4 yıldır olanları bi gözden geçirin son dönemde yapılan her ses çıkarma amaçlı eylem nası bi Vandaltepkiyle karşılaşmış görürsünüz.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...