nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 dusundum de cok vandallık gercekten,vay vandallar vay,toplumdan soyutlamak lazım bu vandalları alacaksın kapatacaksın cıkarmayacaksın
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 zaten evrimi de savunuyordur bunlar,ormanda maymun dedeleri atalarıyla mutlu mesut yasasınlar komün hayatını
gercekci Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Horizon said: Protesto olsun diye bundan sonra onun bunun, önüme gelen herkesin arabasını sprey boya ile boyayacağım. Ne olmuş ki sadece boya :). Arabanızın yanına sabah gittiğinizde üstünde özgün bir çalışma görüyorsunuz düşünsenize hehe. aynı şey mi yarragın kafası,o otobuslerin degerini vatandaş bilinci olan o cocuklar herkesten daha fazla biliyor illa konuyu saptırmak istiyorsan çek suraya gotunun resmini koy daha basarılı olursun,ha simdi trollemekten bıkmadın yıllardır su forumu ben banlanacam ona yanıyorum amukyan seni
huun Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Cuce said: yalnzı önce kazanıp sonra sacarak olmuyo, önce sacıyosunki sonra almanya kadar kazanabilesin. o ülkelere günümüzde yunanistan deniyor işte.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 hayır efendim ona para saçma denmez nakş kalkınma politikası denir keynesyen bir görüştür ki birinci dünya savaşı sonrası almanyasında uygulanmıştır. (ki durumu bin beterdi çok ağır şartlar altında hem osmanlı hem almanya ya barış antlaşmazı ğimszalatmıştı galip dvletler ki bu etkinin tepkisi olarak almanyanın çok feci geri geleceğini ve anlaşma maddelerinin ağırlığını eleştirmişti j.m.keynes) uygulamada maksat hem geleceğe yatırım yapmak hem iç piyasayı hareketlendirmektir çünkü insan kazanmazsa ahrcamaz harcamazsa kaynak oluışmaz kaynak oluşmazsa yatırım olmaz (bkz: kalkınma iktisadı, sermaye birikimi) hitler otobanlar yaptırtarak bugünkü almanyanın lojistik temelini attyı resmen ve o yatırımın geri dönüşü oldu yunanistan yatrım yapmadı osmanlınn son dönemindeki gibi har vurup harman savurdu (osmanlının son dönemindeki gereksiz harcamalara örnek olarak dolma bahçe sarayı gösterileiblir) şimdi burada kaynağı kullanmak değil etkin kullanmak önemli.. sen alıp kparaları "al sana 5 al sana 10" diye dağıtırsan olmaz.. daha büyük yollar yap ulaşım ağını geliştir, katma değeri yüksek sektörlere kaynak aktar (mesela don gömlek satarak olmaz bu işler) sadece okullardaki eğitimle bitmiyort bu kaynak dağıtımında klit noktada duraninsanların insiyatifleri büyük rol oynuyor hani madem atacaksın bari yunanistanla türkiyeyi bir tutma çünkü yunanistanda sözlük anlamında "hiçbirşey" yok.. en fabriak ne ha bir tek AB merkez bankasının 3 darpjhanesinden biri yunanistanda.. para bastırıyorlar işte "sen de al şunu yap bari" diyorlar.. yunanlılar en kolayı turizm gleiri diye diktiler otelleri kurdular plajları ama dünya da bir kri olunca topu attılar.. başka gliriyok heriflerin hani atın da bari usturupşlu atın lan ayıp ekomoi bilen, takip eden insanlarız
barnacle Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 izmirde 85 kuruş ve aktarma var. isteyince oluyo demek.
huun Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 bu arada ben toplu taşımacılık kazık gibi fiyatlarla yapılsın demiyorum; olabilecek en düşük fiyatta olsun tabii. benim itirazım bu tip eylemlere, bu eylemleri yapanların "sebep haklıysa, eylem de haklıdır" zihniyetine. kimsiniz lan siz kamu malını alı koyuyorsun, daaayt. belediye otobüsüyle keynesyen politikanın ne alakası var babacum?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 bir alakası yokda işte zihniyet farkına fln girdim ettim.. ulan ben buraya nereden girdim? hepsi senin suçun! bu arada orada olan şey alı koymak değil gibi gözüküyor hani tepki olsun diye kart basmadan girmiş öğrenciler otobüs şoförü de "para vermiyorsanız gitmem" demiş hani seferi aksatacak bir durum yok sadece tepki olarak kullandıkları hizmete para vermem istememişer ben mi yanlış anladım?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 bir de sebep haklıysa eylem de haklıdır AMA elem insan gibi yapılırsa kürk kullanımını protesto etmek için; -üstünü başını kırmızıya boyayıp çıplak yere uzanmak bir eylemdir -gidip küğrk çiftliğini basıp kürkçüyü dövmek vandallıktır hani işin rengi eylemin şekliyle değişir bazen üslubu ve hareketleri yüzünden haklıyken haksız duruma düşer ya insan.. işte öyle bir şey.. işte öyle bir şey hani eylemler taksimde olurken çevikkuvvet cobu yer ya insan hani biber gazına rağmen işte öyle bir şey işte öyle bir şey
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 ahahahaha hala insan gibi eylem yapın diyolar ya
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 sevgili paticiklerim, http://en.wikipedia.org/wiki/Strawman adresini bir okumaniz gerektigini dusunuyorum. birisi cikip da "lan otobuslere niye zarar veriyorsunuz peki?" diyorsa "melih gokcek super bir adamdir, cok severiz" ya da "polis cok hakli, daha cok dovselerdi" demiyor. aradaki farkli az anlayin, okuduklariniz beyninize ulassin pls.
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 strawmanden şikayet ederken strawman yapmak nasıl bi başarı sdfsdfgs
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Werewolf said: ahahahaha hala insan gibi eylem yapın diyolar ya e insan gibi düzgün usturuplu eylem diyeceğiz ne diyeceğiz? tepki vermesin mi millet? susup otursunlar mı?
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Werewolf said: strawmanden şikayet ederken strawman yapmak nasıl bi başarı sdfsdfgs hanimis yavrucuum? goster duzeltelim boyle "aaaaa ne dediiiii" ilkokul muhabbetleriyle yurumez bu tartisma omerwolfum benim.
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 tarih boyunca neredeyse hiçbi hak "adam gibi eylem"le kazanılmadığı için "adam gibi eylem yapın pls" demek fazlasıyla saçma.
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 sivil itaatsizlikle "adam gibi eylem" arasında dağlar kadar fark var braulein
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 amerika birleşik devletlerindeki sendikal haklar?
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 kanla bastırılan eylemlerden haberin yok heralde?
barnacle Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 100 ODTÜ, 57 Hacettepeli 10000 fenerliyi yok eder.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 olay ortaya bir tepki koymakta ve bazı insanlara "bakın biz bundan memenun değiliz" diyebilmek.. biri susuyorsa olan şeylere gıkını çıkartmıyorsa sorun daha çok büyür hani bunu açıklamam mı lazım?
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Mum_Chamber said: sevgili paticiklerim, http://en.wikipedia.org/wiki/Strawman adresini bir okumaniz gerektigini dusunuyorum. birisi cikip da "lan otobuslere niye zarar veriyorsunuz peki?" diyorsa "melih gokcek super bir adamdir, cok severiz" ya da "polis cok hakli, daha cok dovselerdi" demiyor. aradaki farkli az anlayin, okuduklariniz beyninize ulassin pls. 6 sayfa boyunca kimse kimseyi melih yandaşçılığıyla suçlamamışken ortada böyle bir iddia varmış gibi davranman da strawman oluyo aga
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 bir eylemin kanla bastırılması da mevcut güvenlik yönetiminin tutmundan ötürüdür ama bu "insanca tpki vermeyin" anlamına gelmiyor fransada araba yakan cezayirliler ne kadar gelişmiş bir medeniyetten geldiklerini gösterdi mesela
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 BabacumMostors said: olay ortaya bir tepki koymakta ve bazı insanlara "bakın biz bundan memenun değiliz" diyebilmek.. biri susuyorsa olan şeylere gıkını çıkartmıyorsa sorun daha çok büyür hani bunu açıklamam mı lazım? bu yeterli olmuyor, sorun burada zaten
Öne çıkan mesajlar