Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 sanırım benim 20 yaş dişimle hiç bir problemim olmayacak :) çıktılar onlar ama hala dişlerimin arasında iki tane daha sığdıracak kadar boşluk var toplamda :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
wraog Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Ardeth olm sen bir ara doktora görün.Orda o kadar boşluk olmaması lazım. ;)[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. "
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Dişleri çekilmiştir.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
wraog Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Yok şimdi yarın öbür gün bana gelip. *"Ya böle azı dişlerim uzuyo...sonracıma böle canım fena halde kan içmek istiyo"* Dersen kaçarım elicesine senden. :P[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. "
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Zaten her kız arkadaşımın boyunları orası burası paso çürük diş izleri ile dolu.Kaderleri bir oluyor hepsinin. Küçükken dişlerimi kaşımak için o dalgalardan vermemişler mi ne bana :)[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
wraog Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Ne dalgası be? :P[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. "
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Dişleri çıkan bebklere dişleri kaşımaları için plastikten bişiler verirler o yani başka bişi değil. Haha bi daha okudum da hakkaten terbiesiz bişiler geliyo insanın aklına . ;)[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
wraog Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Bizimkiler bana bişey vermemişler.Bende gidip kaoltukların kenarlarını filan kemirmişim. :)[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. "
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 said: wraog, 30 Temmuz 2004 14:56 tarihinde demiş ki: Bizimkiler bana bişey vermemişler.Bende gidip kaoltukların kenarlarını filan kemirmişim. :) Milletin parmaklarını ısırmaya başlayınca mecburen alıyolar onları heh. :)[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 said: Nukem_Verite, 30 Temmuz 2004 14:56 tarihinde demiş ki: ya uykudan yeni kalkım bu ne lan oldum 20 yaş dişi yazısını görünce 20 yaşında kız gibi algıladım lol rofl[signature][hline]en ince yerim bileğim..
wraog Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Allah bilir rüyanda ne görmüşsündür sen? :P[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. "
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 yok hiç bir dişim çekilmedi :) sanırım biraz ilklel yapılı bir çeneye sahibim ama 20 yaş dişleri gayet mutlu bir şekilde çıktılar ve orda konuçlanmaktalar. Yanlız bir tanesi hafif diş eti altında kaldı tek sorun o oluşturabilir ama o diş ameliyatları hakkaten zor yirmi yaş dişleri kanca gibi tutunuyor valla diş etine biraz kırıp dökmek gerekiyor :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
wraog Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Olm ekran karşısında bu kadar fazla durursan radrasyondan dişler nerden nasıl çıkacaklarını şaşırıyorlar. :P Dua et yine ortalama olarak doğru yerden çıkmışlar ;)[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. "
Kalhiae Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 said: Ardeth, 30 Temmuz 2004 15:09 tarihinde demiş ki: yok hiç bir dişim çekilmedi :) sanırım biraz ilklel yapılı bir çeneye sahibim ama 20 yaş dişleri gayet mutlu bir şekilde çıktılar ve orda konuçlanmaktalar. Yanlız bir tanesi hafif diş eti altında kaldı tek sorun o oluşturabilir ama o diş ameliyatları hakkaten zor yirmi yaş dişleri kanca gibi tutunuyor valla diş etine biraz kırıp dökmek gerekiyor :p Ben bu kelimeyi ne zaman yazsam , okusam beynim direkt olarak kontrol ediyor. ÖSS'nin hayatıma kattığı en iğrenç şey. Bende artık Yalnız ya da yanlış kelimelerini yanlış yazmak istiyorum.. Ya da okuduğumda doğru mu yazılmış yanlış mı diye kontrol etmek istemiyorum ..*Böhühühüh* Tedavi olmam şart.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
De-Jeavu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 ya bu 20 yas disleri herkseste sorun cıkarıo mu boole?[signature][hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch...
mADmaXimus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 bende başlığa bakınca 20 yaşında kız arıyon sandım eauehauhuzhz
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 kimin aklının nerde olduğu belli :P[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Öne çıkan mesajlar