Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sanırım benim 20 yaş dişimle hiç bir problemim olmayacak :) çıktılar onlar ama hala dişlerimin arasında iki tane daha sığdıracak kadar boşluk var toplamda :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Yok şimdi yarın öbür gün bana gelip.

*"Ya böle azı dişlerim uzuyo...sonracıma böle canım fena halde kan içmek istiyo"*

Dersen kaçarım elicesine senden. :P[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. "
Mesaj tarihi:
Zaten her kız arkadaşımın boyunları orası burası paso çürük diş izleri ile dolu.Kaderleri bir oluyor hepsinin. Küçükken dişlerimi kaşımak için o dalgalardan vermemişler mi ne bana :)[signature][hline]Allah kahr bela..
kalh!ae
Mesaj tarihi:
Dişleri çıkan bebklere dişleri kaşımaları için plastikten bişiler verirler o yani başka bişi değil. Haha bi daha okudum da hakkaten terbiesiz bişiler geliyo insanın aklına . ;)[signature][hline]Allah kahr bela..
kalh!ae
Mesaj tarihi:
said:
wraog, 30 Temmuz 2004 14:56 tarihinde demiş ki:
Bizimkiler bana bişey vermemişler.Bende gidip kaoltukların kenarlarını filan kemirmişim. :)

Milletin parmaklarını ısırmaya başlayınca mecburen alıyolar onları heh. :)[signature][hline]Allah kahr bela..
kalh!ae
Mesaj tarihi:
said:
Nukem_Verite, 30 Temmuz 2004 14:56 tarihinde demiş ki:
ya uykudan yeni kalkım bu ne lan oldum 20 yaş dişi yazısını görünce 20 yaşında kız gibi algıladım lol

rofl[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Mesaj tarihi:
yok hiç bir dişim çekilmedi :) sanırım biraz ilklel yapılı bir çeneye sahibim ama 20 yaş dişleri gayet mutlu bir şekilde çıktılar ve orda konuçlanmaktalar. Yanlız bir tanesi hafif diş eti altında kaldı tek sorun o oluşturabilir ama o diş ameliyatları hakkaten zor yirmi yaş dişleri kanca gibi tutunuyor valla diş etine biraz kırıp dökmek gerekiyor :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
Olm ekran karşısında bu kadar fazla durursan radrasyondan dişler nerden nasıl çıkacaklarını şaşırıyorlar. :P

Dua et yine ortalama olarak doğru yerden çıkmışlar ;)[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. "
Mesaj tarihi:
said:
Ardeth, 30 Temmuz 2004 15:09 tarihinde demiş ki:
yok hiç bir dişim çekilmedi :) sanırım biraz ilklel yapılı bir çeneye sahibim ama 20 yaş dişleri gayet mutlu bir şekilde çıktılar ve orda konuçlanmaktalar. Yanlız bir tanesi hafif diş eti altında kaldı tek sorun o oluşturabilir ama o diş ameliyatları hakkaten zor yirmi yaş dişleri kanca gibi tutunuyor valla diş etine biraz kırıp dökmek gerekiyor :p

Ben bu kelimeyi ne zaman yazsam , okusam beynim direkt olarak kontrol ediyor. ÖSS'nin hayatıma kattığı en iğrenç şey. Bende artık Yalnız ya da yanlış kelimelerini yanlış yazmak istiyorum.. Ya da okuduğumda doğru mu yazılmış yanlış mı diye kontrol etmek istemiyorum ..*Böhühühüh* Tedavi olmam şart.[signature][hline]Allah kahr bela..
kalh!ae
  • Yeni Oluştur...