Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

20 Yaş Dişi!

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Olayın içinde olmasam, inanın korkum olmazdı. Ama şöyle bir sorun var ki babam diş doktoru ve birçok insanın 20 yaş dişi ameliyatını gördüm.
Dünyada insanın başına gelebilecek en acı verici şeylerden biri, çok uğraştırıcı ve saatler sürüyor. Ve şu da var ki, tanıdık olsun olmasın, insan o koltuğa oturunca zangır zangır titremeye başlıyor.

Ve 20 yaş dişi ameliyatı olacak insanlarla dalga geçerken, şimdi galiba ben olucam :( İleride çene kapanışında sorun oluşturmasın diye alınacak galiba, eylül başında belli olcak.

Napcam ben ya ühü.[signature][hline]MSN = [email protected]

Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
Sosyal ağlarda paylaş

Kuzenim girdi 4-5 gün önce ameliyata.
Çenesi sağ tarafa doğru 5cm kaydı.Ağzı dikiş dolu.

Bende çok korkuyorum, bana 20yaş dişi+kanal tedavisi yapıcaklar :(q[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Who is that ?[/i] / My best friend
Heaven UO Shard, Çok yakında....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Brook, 28 Temmuz 2004 17:59 tarihinde demiş ki:
Kuzenim girdi 4-5 gün önce ameliyata.
Çenesi sağ tarafa doğru 5cm kaydı.Ağzı dikiş dolu.

Bende çok korkuyorum, bana 20yaş dişi+kanal tedavisi yapıcaklar :(q

Ben halt edip diş kırmıştım 6-7 yıl önce. Yapıldı kanal tedavisi, çok rahat geçti en ufak sancı duymadım. Zaten dişin sinirini aldıktan sora hiçbişi hissetmiyosun.

Ama böyle kesmeli biçmeli olunca işte, brr :D[signature][hline]MSN = [email protected]

Sosyal ağlarda paylaş

Böbrek taşının her cinsi sancı yapmıyo. Annem anlatıyo da dedem duvarları tırmıklarmış ama babam işerken kendi kendine baktım dökülüyo dedi. bi tanesini zor yakalamış hatta. Şekliyle alakalı galiba.

Benim de çıkıyo 2 senedir yawaş yawaş sadece bi tanesi başını tamamen çıkaramadı dışarı diğerleri esasların boyuna ulaşmaya çalışıyo :) Okuldan bi kız ark. bi anda hepsini çıkardı ama ateşlendi okula falan gelememişti.[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell...
Sosyal ağlarda paylaş

ya aslında dişçideyken full vücudu uyuşturcaklar kardeşim. hayatta en korktuğum iki şey : ringdeki kız bide dişçiler[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki:
Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau..
No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda.
Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki:
Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
edi, 28 Temmuz 2004 18:29 tarihinde demiş ki:
25 olacam nerdeyse hala 20 yas dislerimin bir tanesi bile cikmadi. cikmamayi birak, cikma belirtisi bile gostermedi. neyi bekliyolar anlamis deilim.

Aman edi, şakası olmaz. Benim de şu anda hiç bir sorun yok ama ileride sorun yaratabilir. Bence bir doktora görün, çene filmi çektir.[signature][hline]MSN = [email protected]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
edi, 28 Temmuz 2004 18:29 tarihinde demiş ki:
25 olacam nerdeyse hala 20 yas dislerimin bir tanesi bile cikmadi. cikmamayi birak, cikma belirtisi bile gostermedi. neyi bekliyolar anlamis deilim.

ee evrim tamamlanmış daha ne istiosun
bizim ailede kimsede yok
ne anne ne baba ne ben ne abi

dişçilikte 20 lik diş zaten ilkel insanlarda görünen bişi
20 dişi olmayanlar evrimi bu dalda tamamlamışlardı

gitgide azalıo insanoğlunda 20 lik dişler
Sosyal ağlarda paylaş

Bide insanın dişini oyarken çıkan ses bi garip yapıo adamı.
ciuuuvv :lol:[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
CHE

[Bu mesaj Brook tarafından 30 Temmuz 2004 13:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hepsine fazla güvenme...[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
CHE
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 3 günde 3 20likten kurtuldum... Valla insan mecbur kalınca herşeyi yapıyo... :) ama diş çektirmek o kadar da kötü diil be... ameliyatlar normal dişe yapılmıyo ki zaten. mesela benim 4. 20lik çene kemiğine kaynamıştı anca o ameliyat edildi.[signature][hline]Yalnızlığa dayanırım da, bi başınalığa asla...
Sosyal ağlarda paylaş

Sizin yine iyi.. Benim dişlerim 3 ana kök ve bir küçük köke de daha sahip yani 3+1 kök insan oğlunun sadece 2 kökü oluyor.. Diş doktorum bir dişimi 2 saatte çekebildi ve dediği laf şu dişimi görünce.. ''Oha sen kurt musun? '' :) Ben poku yemişim.[signature][hline]Allah kahr bela..
kalh!ae
Sosyal ağlarda paylaş

amahuauh walla su usttekı durum dısında dıslerınız ıı koruyun ya bnce en onemlı "organ" diim:D gozlerden sora tabı cunku onların yedeklerı olmuyor dıs gıbı...:D[signature][hline]I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give
Come Pimp with EviL_of_Hell![url=http://sozluk.paticik.com/msgoster.php?hede=2790]Who am I?]|Who am I?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...