Farinal Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 naraso said: birde yine koydular mı bilmiyorum da geçen seferki tasarıda ilk binde ki herkesin katsayısı 0.15 olucak vardı. dilde de ilk bine girme olasılığın yüksektir sanıyorum ? Valla bi kere hayatımda yaptım yds denemesi 2 sene olcak nerdeyse baya iyiydi ama ilk bin bilemiyorum. Yanlız kitap bile aldım lan kendime ilk bölümün matematik kitabını. Türkçe Sosyal zaten yaparım Fen'den de üç beş bişi çıkar matematiği biraz toparlayayım diye. YDS'den de güzel bişi yapsam şaka maka girerim o zaman dilden bi devlete İNŞALLAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 DoruK said: açılın mühendiz olucam önce ne olacağını öğren.. miyendiz o miyendiz.. yok liselerden nasıl meeeğzun ediyorlar sizi çözemedim ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 olm sakın mühendis olma kız vermezler bkn : ne doktorlar ne mühendisler istedide vermedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 taylandda veriyorlar diye duydum ben yaw.. hani bi umut tayland gurbet acı vatan, tayland diye gelicektik işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 yds'de ilk bin için full mu yapmak lazım la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 yds ye hazırlanan arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla çoğu fulle yakın yapıyor, farkı atarsan anca ygs'de atabilirsin ki ilk bin için kasanlar genelde fen matematik falan da baya sağlam giriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 ilk bin bizi aşar o zaman herhalde :D ygsde matematikten falan yardırıp yds'de de fulle yakın bişi yapıp bi devlet tutmasını şey yapcaz. peki ben sosyalden de denemek istiyorum. artık yds'de dahil ya 2.bölümde hem türkçe hem sosyal hem yds nasıl yapcam zamanım nası yetcek :D yada böyle mi yapmam lazım onuda bilemiyorum. heralde böyle yapcam sonra yds bölüm yazdıysam yds puanıma sos yazdıysam sos puanıma bakılcak dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 hayır hepsinin puan türü farklı, sosyal puanları ts-1, ts-2 bu puan türlerinden girmek için lys3 ve lys4 e girmen lazım, yabancı dil içinde başka bi lys sınavına (kaçıncı olduğunu unuttum) girmen lazım hepsinin günü farklı, bitek mat 2 ile yds için olan sınav çakışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 dilden ne istiyosun ki? ingiliz/amerikan mütercimlikmiş filolojiymiş tutturmazsan diğer dillerle ilgili çok uygun puanlı bölümler var hacettepe fransızca mütercim tercümanlığın puanı mesela çok düşük. Oraya girip 2'de mi 3'te mi ne ingilizce bildiğini kanıtlar ve iyi bir ortlama da yaparsan mesela ingilizce mütercimle çapa veya yan dala girişmene izin veriyorlar. Dandik bir öss puanıyla girdiğin bir yerden ing-fr mütercim olarak çıkıyosun hem hacettepe güzel bir üniversite. Vaktinde araştırmıştım ordan biliyorum :p lan üstüne bi de MBA yaptın mı çok kral olur aslında zaten iibf'den mezun olunca iyi dil bilmen gerekiyo prezentıbl cart curt olman gerekiyor hiç bi fark yok nerdeyse haha kötü fikir değil bak söyliym ben sana. Dile biraz daha fazla yatkınlığım olsa belki böyle yapardım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 valla bilmiyorum çokta umrumda değil aslında bölüm diyebilirim ama sosyal yada yabancı dilden girip bi devlete girmek istiyorum. filoloji yada ingiliz dili falan düşünüyordum ydsden ama fransızca yada başka dil bölümlerine o dili bilmeden girince noluyor onu bilmiyorum hazırlık mı okuyorsun 1 senede dili mi öğretiyorlar? sınav tarihleriyle de ilgili olarak o zaman ben sosyalden bir yere girmek için türkçe ve sosyal sınavlarına ydsden girmek içinde sadece yds sınavına mı gircem 2. bölümlerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 evet öyle, ama sosyalde soru sayısı acaip arttı ve deli detay var, ayrıca muhtemelen hiç görmediğin "çağdaş türk ve dünya tarihi" dersi var. Bi de en mal sosyalci bile lys de güzel netler yapıyor en önemli ve zor sınav ygs gibi şuan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 lys ikinci bölümler mi oluyor. açılımı ne onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 2. bölümler işte açılımını bilmiyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 lisans yerleştirme sınavı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 LYS'ler şöyle: * LYS-1 : Matematik Sınavı (Matematik, Geometri) * LYS-2 : Fen Bilimleri Sınavı (Fizik, Kimya, Biyoloji) * LYS-3 : Edebiyat-Coğrafya Sınavı (Türk Edebiyatı, Coğrafya-1) * LYS-4 : Sosyal Bilimler Sınavı (Tarih, Coğrafya-2, Psikoloji/Sosyoloji/Mantık) * LYS-5 : Yabancı Dil Sınavı(Almanca/ Fransızca/ İngilizce) Bu yabancı dil sınavında İngilizce istiyorsan İngilizce Almanca istiyorsan Almanca mı giriyorsun sınava? Sonra peki puanlar aynı sonuçta adam ingilizce sınava girip Almanca bölümünde okuyabiliyor? Çok saçma değil mi bu :D Birde Yabancı Dil'den girmek isteyen sadece LYS 5'e gircek heralde dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 katsayı 5 oldu arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Olmadı hacı. Her zaman olacak diye bir şey yok ama üzülme. Başka topiclerde güzel espriler yapacağına ben inanıyorum gönülden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 la eğitimi trollemeyin bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Farinal var ya her şeyi o ne bu ne diye soran 5 yaş çocukları gibisin abi kusura bakma sdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 herşeye bakarım kusura bakmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 her şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 ulen sayfa geçti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 ne bilim abi değiştirmişler geçen sene ben girdiğimde böle bin tane sınav yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 -Riza biz uyurken neler olmus burada? -O_o aynen boyle bir durum bu OSS illeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 dasaaa said: taylandda veriyorlar diye duydum ben yaw.. hani bi umut tayland gurbet acı vatan, tayland diye gelicektik işte.. burada herkeze veriyorlar hacı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar