Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

katsayı noldu şuan???

Farinal

Öne çıkan mesajlar

naraso said:

birde yine koydular mı bilmiyorum da geçen seferki tasarıda ilk binde ki herkesin katsayısı 0.15 olucak vardı.

dilde de ilk bine girme olasılığın yüksektir sanıyorum ?

Valla bi kere hayatımda yaptım yds denemesi 2 sene olcak nerdeyse baya iyiydi ama ilk bin bilemiyorum.

Yanlız kitap bile aldım lan kendime ilk bölümün matematik kitabını. Türkçe Sosyal zaten yaparım Fen'den de üç beş bişi çıkar matematiği biraz toparlayayım diye. YDS'den de güzel bişi yapsam şaka maka girerim o zaman dilden bi devlete İNŞALLAAAH
Sosyal ağlarda paylaş

ilk bin bizi aşar o zaman herhalde :D ygsde matematikten falan yardırıp yds'de de fulle yakın bişi yapıp bi devlet tutmasını şey yapcaz.

peki ben sosyalden de denemek istiyorum. artık yds'de dahil ya 2.bölümde hem türkçe hem sosyal hem yds nasıl yapcam zamanım nası yetcek :D yada böyle mi yapmam lazım onuda bilemiyorum. heralde böyle yapcam sonra yds bölüm yazdıysam yds puanıma sos yazdıysam sos puanıma bakılcak dimi?
Sosyal ağlarda paylaş

hayır hepsinin puan türü farklı, sosyal puanları ts-1, ts-2 bu puan türlerinden girmek için lys3 ve lys4 e girmen lazım, yabancı dil içinde başka bi lys sınavına (kaçıncı olduğunu unuttum) girmen lazım hepsinin günü farklı, bitek mat 2 ile yds için olan sınav çakışıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

dilden ne istiyosun ki?
ingiliz/amerikan mütercimlikmiş filolojiymiş tutturmazsan diğer dillerle ilgili çok uygun puanlı bölümler var

hacettepe fransızca mütercim tercümanlığın puanı mesela çok düşük. Oraya girip 2'de mi 3'te mi ne ingilizce bildiğini kanıtlar ve iyi bir ortlama da yaparsan mesela ingilizce mütercimle çapa veya yan dala girişmene izin veriyorlar. Dandik bir öss puanıyla girdiğin bir yerden ing-fr mütercim olarak çıkıyosun hem hacettepe güzel bir üniversite.

Vaktinde araştırmıştım ordan biliyorum :p

lan üstüne bi de MBA yaptın mı çok kral olur aslında zaten iibf'den mezun olunca iyi dil bilmen gerekiyo prezentıbl cart curt olman gerekiyor

hiç bi fark yok nerdeyse haha kötü fikir değil bak söyliym ben sana. Dile biraz daha fazla yatkınlığım olsa belki böyle yapardım ben de
Sosyal ağlarda paylaş

valla bilmiyorum çokta umrumda değil aslında bölüm diyebilirim ama sosyal yada yabancı dilden girip bi devlete girmek istiyorum. filoloji yada ingiliz dili falan düşünüyordum ydsden ama fransızca yada başka dil bölümlerine o dili bilmeden girince noluyor onu bilmiyorum hazırlık mı okuyorsun 1 senede dili mi öğretiyorlar?

sınav tarihleriyle de ilgili olarak o zaman ben sosyalden bir yere girmek için türkçe ve sosyal sınavlarına ydsden girmek içinde sadece yds sınavına mı gircem 2. bölümlerde?
Sosyal ağlarda paylaş

LYS'ler şöyle:

* LYS-1 : Matematik Sınavı (Matematik, Geometri)
* LYS-2 : Fen Bilimleri Sınavı (Fizik, Kimya, Biyoloji)
* LYS-3 : Edebiyat-Coğrafya Sınavı (Türk Edebiyatı, Coğrafya-1)
* LYS-4 : Sosyal Bilimler Sınavı (Tarih, Coğrafya-2, Psikoloji/Sosyoloji/Mantık)
* LYS-5 : Yabancı Dil Sınavı(Almanca/ Fransızca/ İngilizce)

Bu yabancı dil sınavında İngilizce istiyorsan İngilizce Almanca istiyorsan Almanca mı giriyorsun sınava? Sonra peki puanlar aynı sonuçta adam ingilizce sınava girip Almanca bölümünde okuyabiliyor? Çok saçma değil mi bu :D

Birde Yabancı Dil'den girmek isteyen sadece LYS 5'e gircek heralde dimi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...