sinad Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Selam, müthiş geçen çarşamba günüm airties ile rezil olmakta. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdi elimizde bir adet Airties RT206 modem ve 2 laptop var. Laptoplardan birinde win7 kurulu ve aslanlar gibi nette gezmektedir. Sorun ise diğerindedir. Xp yüklü laptop. Msn'e giriyor fakat sayfaları görüntüleyemiyor. Daha önce hiç bağlantı kuramıyordu sonra dns i değiştirdim ve şimdi sadece msn e giriyor. Yavaş yavaş ilerleme kaydediyorduk ne güzel ama sonda tıkandık. Helpmipiliz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Önce win7den modemi ayırıp daha sonra modemi resetleyip xpli makinada denedinizmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 baslat > calistir > cmd ipconfig /flushdns dene bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 flushdns olmadı ya çevrimdışı çalışmıyorda şöyle birşey oldu. Evde net bozulmuş geldim biraz uğraştım modemi yapılandırdım tekrar oldu. Daha önce modem xp li laptop üzerinden yapılandırılmıştı. Şimdi win7 den kendi laptop ımdan yaptım. Bu yüzden bir sorun oluşur mu? ayrıca diğer laptop modem arayüzüne ulaşamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 teleports into the topic.. airties 206 da ADSL ayarları bölümüne gir MTU değerini 1450 yap kaydet, yeniden başlat sayfalara girebileceksin. saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Müm saolsun çözdük durumu teşekkürler herkese chrome yükledim düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar