Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

social networking

sigisMoNd

Öne çıkan mesajlar

selam patiler!

arastirma yapiyorum social networking ile ilgili. sizlerin de fikirlerinizi aliyim dedim. birkac soru yoneltiyim ona gore fikirlerin yonu belirlensin.

1) sizce bu sosyal aglarin kullanimi ne kadar guvenlidir? kullaniyor musunuz?

2) kullaniyorsaniz hangilerini?

3) kullanmadiklarinizi kullanmama nedenleri var mi? varsa neler?

4) privacy olayinda ne dusunuyorsunuz? yeterince guvenli mi genel olarak yoksa kisinin kendi paylasimina kalmis bir sey olarak mi goruyorsunuz?

5) size en cok dokunan faydalari nelerdir?(kullanicilar icin tabi)

hepsini olmasa da birkacini cevaplasaniz yeterli olur. tesekkurler simdiden.

/discuss
Sosyal ağlarda paylaş

1) eh işte.. fena sayılmaz

2) facebook, hi5, tagged

3) eş dost hep burada, diğerleri hava gazı bana göre

4) şöyle bişey var sen ahmete verirsen fotonu o mehmete verebilir dolayısı ile güvenli sayılmaz..

5) valla akşam baktım garsonun yaka kartına gelince faceden buldum kız evliymiş, unuttum gitti boş yere geri çevrilmemiş oldum mesela
Sosyal ağlarda paylaş

1)kullanmasını bilirsen güvenlidir. bıçak da güvensizdir ama kullamasını bilmek lazım (ooooff)

2)çok efektik kullanmıyorum

3)twitterdan örnek verecek olursak sıçtığımı bilmesini istemiyorum kimsenin. ha önemli bişey yapıyosundur yazarsın ona bişey demem.

4)kişilikle alakalı. facebooktaki gelişmiş privacyyi kullanmayan insanların bi sebebi var onu da burda yazmiyim

5)bana bi faydası dokunmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ideal güvenlik seviyesi hiç bir şey paylaşmamaktır(yani sadece nette değil insan ilişkilerinde vs her şey için geçerli) ama insan öyle yaşayamıyor tabi.

internetteki çoğu insan da araba alırken dolandırılma ihtimali aklında olmayan bi insan gibi güvenlik, privacy falan aklının ucundan bile geçmiyor. abanıyor bütün bilgilerini dünyanın vicdanlı ellerine.

ahan da sosyal paylaşım siteleriyle ilgili görüşlerim de bunlardır. (omfg çok fazla bilgi paylaştım tehlikedeyim)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...