yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 akşam açıp küfredesim var iyice 2 gündür cevap için bekliyorum bugün cevap atmış kartın son 4 digit lazım diye, yazdım zaten okumuyor mu mail'i anlamadım ki hey allahım yine 2 gün bekle ki cevap gelsin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 skype'dan sadece ing mi bedava? arıyorum ama hep dolu :( neyse 8 dk diyor bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Ben geçen hafta skype'tan uğraştım baya çoğu yer aranmıyordu bile. Sonunda canıma tak etti telefonla Danimarka'yı aradım 10 dk uğraştıktan sonra düşürdüm .. Bekleme süresi ile birlikte işimi 7 dk'da hallettim. http://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/BireyselUrun/Evde/Ses-Hizmetleri/Telefon/Ev-Telefonu/tarife 18.9 kr diyor dakikasına. Skype'la fln uğraştığına deymez eğer bir yanlışlık yok ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 20. aramada fln düşürüp hallettim neyse ki, oh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar