di Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Selamlar, Ben kendi sitem icin uzerinde ugrastigim sistemi bitiremeden dusuk fiyat verebilmemi saglayan kampanyalar bitecek. En azindan bir kac kisi yararlansin diye yazayim istedim. $6 ~ 9 TL'den alan adi verebiliyorum dileyene. Hatta dilerseniz 500 mb'lik bir hosting paketi + alan adini senelik olarak 20 TL'ye alabilirsiniz. Sartlar; * Ilgili fiyat sadece .com alan adlari icin gecerlidir. * Hosting'i sadece bu alan adiyla kullanabilirsiniz. * Alan adi ve hosting'in suresi 1 senelik olmakla birlikte, alan adi ilk iki ay ve suresinin bitimine bir ay kala transfer edilemez. * Sure ve fiyatlar sadece 1 sene icin gecerlidir. Bir sonraki sene fiyatlar degisebilir. * Hosting ozellikleri 500 mb alan, 5 gb trafik, 5 e-posta, 1 mysql veritabani ve 1 sub-domain seklindedir. * Kontrol paneli olarak hosting yonetimi icin cPanel ve diger isleriniz icin -tamamlandiginda- musteri yonetim paneli sunulacaktir. * Ek olarak pek tabi fatura pek alabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Bu arada alan adlarini bos mu diye kontrol etmek icin asagidaki adresi kullanabilirsiniz. Yazan kisiyi tanidigimdan gonul rahatligiyla log tutmatigini ve guvenilir whois server'lardan sorgu yaptigini soyleyebilirim. http://www.kimindir.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 said: Alan adi ve hosting'in suresi 1 senelik olmakla birlikte, alan adi ilk iki ay ve suresinin bitimine bir ay kala transfer edilemez. bu madde ne yahu? bence cok anlamsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Ilk iki ay olayi ICANN'in koydugu bisey abi. Son 1 ay olayi da transferde sorun cikmasi durumunda islemin uzamasi ve alan adinin registr lock durumunda olmamasi halinde aninda dusmesine karsi baska bir onlem. Isteyen olursa deneyebilir son 1 ay kismi mecburi degil ama yeni alinan alan adlarini ilk 2 ay transfer edemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 yok, 2 ay olayini demedim, son 1 ay olayini dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Isteyen dener esasen cok da dert degil ama cok canlar yandi zamaninda. Tavsiye etmiyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 ben almak istiyorum, hala mümkünse. özelden iletişim kurabilenze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 com.tr olmuyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Hayir sadece .com alan adlari icin gecerli bu fiyat. Diger alan adlarini standart fiyatlarina gore elde edebiliyorsunuz yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Alan adını Register.com dan baksanız daha iyi olur bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Bu olay icin bugunle birlikte son 2 gun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nixniz Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 800 mb'lik bir hosting paketi + alan adini senelik olarak 25 TL'ye alabilirsiniz. Veriyorum isteyen varsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 hosting firması türkiye merkezlimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ay merkezli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nixniz Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 BEnimkisi TÜrkiye Merkez GÖrünümlü Alaman ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Nasil bir zihniyet bu anlamadim ben. Mesela pazara gidip, adamin tezgahina malinizi koyup, kay kenara burda da ben satayim diyor musunuz gundelik hayatinizda da ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Dark_Soul said: hosting firması türkiye merkezlimi? Evet. Firmayim efenim. Fisinizi, faturanizi kesiyorum. Ister TR, ister yurt disi hosting alabiliyorsunuz. Isterseniz VDC ( Virtual Data Center ) dahi sagliyorum. Ihtiyacinizi soylemeniz yeterli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Diamor said: ay merkezli nixniz said: BEnimkisi TÜrkiye Merkez GÖrünümlü Alaman ;) Balonu yeni patlamış trollcanlar dikkat edin de yorunge dısına cıkmayın. Türkiye merkezlimi sorusundan kastım,türkiyenin yurtdısı çıkışları malum ,felç geçiriyor.Yapmayı planladıgım sitenin az sayıdada olsa yurtdısından da ziyzretçisi olacak. Aslında ben, üzerinde, istedigim php extensionu kurabilecegim ve php.inisini editleyebilecegim bir hosting firması arıyorum.Türk hosting firmalarında bu hizmeti verene daha rastlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Onu bulabileceginden fazlasiyla supheliyim. Override edebilecegin ayarlar zaten mevcut. Onlari ini_set ile set edebilir ya da script'in ile ayni konuma bir php.ini koyarak halledebilirsin. Diger yandan dinamyc load acik olsa bile guvenlik sebebiyle ya da memory gereksinimi yuzunden load edememen cok olasi. Mevcut extension'lar yeterli gelmiyorsa VPS gibi bir sistem kiralaman en olasi cozum olacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 yapmayı düşündügüm şey php ile upload progress bar tarzı birşey oluşturmak,bunun içinde php-apc extensionunu kurmam gerekiyor. php(.ini) deki def. extensionların arasında yok. eger dedigin gibi scriptin oldugu klasor de 2. bir php.ini oluşturup,bu extensionu tanıtabiliyorsam sorun yok. Yalnız web serverın(apache dir büyük ihtimal) sonradan oluşturulan php.ini yi tanıması lazım,o nasıl olur bilmiyorum. Vps kiralamak tabiki kesin cozum ama baya bir tuzluya geliyor ve sadece bu işlem için vps kiralamk gereksiz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Pratikte hic yapmadim o istedigini ama ekstra bir eklenti kurmadan da yapabiliyorsun diye biliyorum. Yani sadece onun icinde bosuna heder etme kendini hosting arayarak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 kendi pc mde script çalışır halde zatenB)- Php nin kendi içinde upload edilen dosyayının ne kadarı(% olarak) upload olmuş,ne kadar kalmış vs gibi ozellikleri gosteren bir modulu yok ne yazıkki. Ozellikle büyük dosyaları upload ederken boyle odun gibi işlemin bitmesini bekliyosun,anca dosya tamamiyle upload olduktan sonra tamamlandı mesajı verebiliyosun. Bu extensionla gercek zamanlı olarak upload edilen dosyanın o anki istatistikleri progress bar şeklinde(ajax yardımıyla) gosteriliyor. Sunun biraz daha afillisi: http://www.johnboy.com/php-upload-progress-bar/ Nese yine yabanci hostinglerden medet umucaz galiba:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Yahu ben de diyorum ki extension'a falan gerek yok bunun icin. Cakalliklari var isin. Sunucu sana ne kac byte yukledigini donduruyor her sekilde. Ona gore javascript ile halledebiliyorsun. Arasan bulursun kesin. Dedigim gibi hic lazim olmadi, hic yapmadim. Oldugunu biliyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Dark_Soul said: Diamor said: ay merkezli nixniz said: BEnimkisi TÜrkiye Merkez GÖrünümlü Alaman ;) Balonu yeni patlamış trollcanlar dikkat edin de yorunge dısına cıkmayın. Türkiye merkezlimi sorusundan kastım,türkiyenin yurtdısı çıkışları malum ,felç geçiriyor.Yapmayı planladıgım sitenin az sayıdada olsa yurtdısından da ziyzretçisi olacak. Aslında ben, üzerinde, istedigim php extensionu kurabilecegim ve php.inisini editleyebilecegim bir hosting firması arıyorum.Türk hosting firmalarında bu hizmeti verene daha rastlamadım. abi sen çok eskilerden misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 eheh bunu yapabilecek kadar jscript bilgim olsa zaten hiç php ile ugrasmadan direk jscript ile yapardım. Maalesef jscript bilgim sadece ekranda bir progress bar cizdirmeye ve popup mesajı cıkarmaya yetiyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar