DoubleW Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 abi herzaman vardı piyasası ama 20 tl ye 25m alırdın, simdi 25m icin 75tl odemek zorunda kalıyosun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Şu poker de ne zevksiz oyun. Gidin batak atın :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 sensin zevksiz *hıh* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 bi ara daldıydım 100 k yaptım en çok sdfsd çok riskli oynuyorum. battım sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 geçen sabah internet cafeye işim düştü sabah 7 gibi adam 15 tane makina kapatmış, hepsinede bot kurmuş kastırıyodu. Konuştuk adamla biraz botların kaybetme şansı fln yok, oranları hesaplıyor ona göre oynuyor fln diyodu ayda 6-7 milyar kazandıgından söz ediyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Seceba said: geçen sabah internet cafeye işim düştü sabah 7 gibi adam 15 tane makina kapatmış, hepsinede bot kurmuş kastırıyodu. Konuştuk adamla biraz botların kaybetme şansı fln yok, oranları hesaplıyor ona göre oynuyor fln diyodu ayda 6-7 milyar kazandıgından söz ediyodu =/ boşa yaşıoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Seceba said: geçen sabah internet cafeye işim düştü sabah 7 gibi adam 15 tane makina kapatmış, hepsinede bot kurmuş kastırıyodu. Konuştuk adamla biraz botların kaybetme şansı fln yok, oranları hesaplıyor ona göre oynuyor fln diyodu ayda 6-7 milyar kazandıgından söz ediyoduoha bu botları nerden buluruz evde 3 bilgisayar var kurayım ben de hafta içi sabahtan akşama kadar kassın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 http://www.realchips.net/ 50m chips 110$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 warezde vardı bu botlar, bir kaç arkadaşa sorayım bulursam pm atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 banada at :D kendi ihtiyacım olacak kadar kasayım satış falan uğraşılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar