spompas Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 internet üzerinden kurdugum oyuna adam landan giremiyor, acaba aynı ip oldugu içinmi acaba? başkalarıda girebiliyor portlarım acık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Ekmek yoksa HoN oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 amacım da o zaten ama adamlar daha oyunun temelini öğretmek istedim x hero gibi haritalar acıyorum landan ama yetmiyor tabi takım oyununu öğretmenin yolunu bulmaya calısıyorum. warcraftla başlasınlar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 bence direk HoN ile başlasınlar. Sonra HoN oynarken abi bu dotada hangi hero, bu hangi item derdi çekceksin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Helcaraxe said: bence direk HoN ile başlasınlar. Sonra HoN oynarken abi bu dotada hangi hero, bu hangi item derdi çekceksin ? Arkamdan konuşma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar