Farinal Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Şimdi bu standalone ya tüm expansionlar. Hem vanillayı hemde Opposing Frontsu kurunca 4 farklı factionla aynı oyunda birlikte oynayabiliyor muyuz? Birde Tales of Valor neye yarıyor? Opposing Fronts kurmayacak olsam direk bunu kurmam vanilla yerine daha mı iyi olur? (ToV'da ne factionlar var?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 ToV single playerdi sadece galiba. Multiye bisi katmiyordu Ilk expansion da sadece Panzer Elite'le British var. Multide sadece onlarla oynayabilirsin sadece expansioni alirsan. Multi icin aliyorsan ToV alma, direk vanilla+ilk expansion git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 multi değil evde kendim skirmish atıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Vanilla+Expansion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 O zaman 4 farklı factionlı oyun kurabiliyorum dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 vanilla ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 opposing fronts standalone diye biliyorum. 4 faction yapamamıştık biz, 2 oyun da vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 sadece opposing front yüklersen amerikan ve alman seçemiyosun. ingiliz ve panzer elite seçebiliyosun sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 tovda bütün factionlar bide faction basına 2 ünite var. direk tov edin eski single playerları oynamıycaksan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Mylti ise sadece ToV yeterli, single'lar için CoH + OF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 yaa o diil de var mı halla oynayan şu oyunu.Bir organize olsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Eastern Front modu var deneyin derim.Sovyetleri dahil etmişler beğendim ben Eastern Front Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 tov ile 4'une birden sahip olursun iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar