Guru Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Merhaba arkadaşlar, Ofisdeki XP pro. pc ye vpn server kurup dışardan 3-4 client bağlantısınıda desteliyecek şekilde ofis deki ağ bilgiyarlarına bağlantı ayarlaması yapmak istiyorum, ayrıca adsl bağlantı ve sabit ip bulunmakta, adsl modemde firewall ayarlaması filanda yapılması lazımmış sanırım. Bunları nasıl beceririm yardım ederseniz sevirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 istersen su visual guide dan adim adim basla. http://wireless.gumph.org/content/6/4/012-howto-xp-pptp-vpn-server.html data akisi da TCP 1743 uzerinden olucak, router dan buraya exception verirsen baglanti problemin kalmaz. herhangi bir asamada problem yasarsan buraya sorarsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 vpn server kurulumunu ve modemde exception ayarlarını yaptım, ayrıca birde vpn client kurup test baglantısı yapmaya çalıştım fakat bağlantı hatası veriyor. 3-4 kez yaptığım işide kontrol ettim bir sorun olmaması lazım, sebebini bilen varmıdır neden bağlanmaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 tam olarak hata kodu nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 800 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Ilk once ozur diliyorum aklimda yanlis kalmis, TCP 1723 kullaniyormusuz. yanlis hatirlamisim. Guide i degilde beni dinlediysen problem burdan olabilir. ikincisi ip p 47 GRE de acik olmali, fakat zaten xp kullaniyorum dedigin icin pptp paketlerinin hepsi gre olarak gorunup firewall tarafindan engellenmiyor burda problem olmamasi lazim hatirladigim kadariyla. ama eger third party bi firewall kullaniyorsan onun icin GRE forward istemen gerekebilir. birde denedigin makinelerin arasinda router varsa ve gelismis bi router degilse pptp nedir bilmiyordur belki, nat ayarlarini bi kurcalayip pptp varmi ona bakman gerekli. eger yoksa port 47 yi tamamen acip router kandirmaca oynanabiliyor , ama sirket vs diyorsun , ne kadar guvenli olur, ne kadar saglikli olur bisey diyemeyecegim. birde vpn baglantisi denedigin makineler ayni local ag uzerinde ise zaten, subnet yuzunden zaten biz ayni agdayiz niye virtual takilalim diye isyan ediyor olabilir. ama bu benim varsayimim, uzun zamandir ugrasmadim bunlarla, daha taze bi arkadas varsa ugrasan artik ona sormak lazim ne nedir. bendeki anti-800 teorileri bunlar. kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 saolasın denıcem bunları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 sorun 47 portuyla ilgiliymiş modemde NAT a 47 portunu vpn in oldugu makinaya yonlendirtince duzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar