Yenerk85 Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 kendim kendime bir bas gitar yapmaya kalkışma projem olduğu için, biraz finansman yaratmak amacıyla, 2 tane gitar ve 1 adet amfimden herhangi birisini satmaya karar verdim yani bir tanesi satılırsa diğerleri diskalifiye oluyor, ayrıca takas için ise, wenge kütüğü + para, dişbudak (ash) kütüğü + para şeklinde düşünebilirim :). Fender meksika jazz bass (2000) Fender bassım mint conditiondadır siyah renk gül tuşedir, Ayrıca üzerinde badass II köprü (160$) ve black pearl orcinal fender pickguard(140tl) vardır. Kendi köprüsü ve beyaz pickguardı da duruyor. 1300TL Cort kore B5 bass (2003) Kore malıdır, endonezya değildir, bir tane kulakçığı (akort burgusu) cızırdadığı için değiştirilmiştir, honey burst rengindedir, bu da mint condition. 600TL Hartke A100 bass amp Kendisi 100 wattır, piyasadaki kickbacklerle karıştırmayın, bunda da kickback sistemi vardır ve de üzerinde ayrıca 7 channel EQ sistemi vardır, kendisi de diğer kardeşleri gibi tertemizdir. 800TL Resimleri en yakın zamanda koyuyorum. Istanbuldayım, her tarafa da kargolarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar