Farinal Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Öbür başlık eski ve baya karıştığı için yeni açayım dedim. Birde fantazi dışında bir şeyler koyacağım buraya... Kitap ütüleyecek kadar titiz adam GERGE'ye bile kitaplarımı beğendirerek satmışımdır. Buda size garanti belgesi kıvamında bişi olsun :P :D Tam olarak karar veremedim neleri satayım satmayayım diye o yüzden 1-2 şeyle başlayalım bakalım. Server Tanilli Yüzyılların Gerçeği ve Mirası (I,II,III,IV,V,VI) Uygarlık Tarihi *** Tam Sigmund Freud kiraplarımı da yazıyordum ki kıyamadım ama genede yazayım belki isteyen olursa kafam atar tamam satıyorum derim. Düşlerin Yorumu I,II Ruh Çözümlemelerine Giriş Konferansları Ruh Çözümlemelerine Yeni Giriş Konferansları Günlük Yaşamın Psikopatolojisi Ruh Çözümlemesinin Tarihi Sanat ve Edebiyat Dinin Kökenleri Bu arada komple set şeklinde satmayı istiyorum. Daha bakıcam etrafa aklıma gelen olursa ekleyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Haaa Tolkien tapar varsa burda çok kral Children of Hurin hardcover var: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 uygarlık tarihi satılmamalı bence ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Uygarlığın kendisi satılmış be hacım kitabı satılsa nolur bu saatten sonra... *Olacak O Kadar müziği ile hayal et* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 hacım mı, canın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Hadi bare şu SWleride satayım. Han Solo'nun Maceraları - 3 Kitap Thrawn Üçlemesi Bunlarda satılıktır gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 realms of shadow varsa alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Realms of Elves ve of War vardı GERGE'ye satmıştım sanırsam o zamandan beri almadım FR antolojisi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 freud setini alırım. zaten kitapyurdun'dan alcaktım, senden alırım. Hem sen sevinirsin hem ben. Yok ben kitapyurdu'nu sevindircem dersen ordan alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Serverleri istesene ya Freudlardan ayrılmaya pek hazır değildim :D :D PM atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Fantaziyle başladık bu işe normal kitaplara geçtik bi gün baktınız sevgilim gibi sevdiğim Nietzsche, Dostoyevski, Tolstoy arşivi falan satıyorum beni banlayın buna izin vermeyin Bu arada Server'leri alın ya indirimli özel fiyat falan yapcam valla bak (:P) Hatta Serverleri alana bana hediye gelmişti hiç okumadım Alacakaranlık ve Yeniay kitapları hediye. KAÇIRILMAYACAK FIRSAT :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Star Wars 3lemelerinden birini alana da yanında SW Kötülük Labirenti hediye. Star Wars 3lemelerinden ikisini de alana yanında Kötülük Labirenti + NJO serisinin ilk kitabı Vector Prime hediye. FR'ye de gelelim bare: Yıldızışığı ve Gölgeler Serisi Kara Elf Üçlemesi Buzyeli Vadisi Üçlemesi FR'den iki seriyi alana Ruhban Serisi: İlahi hediye. FR'den üç seriyi de alana İlahi + Jarlaxle/Entreri serisinin 2. kitabı (ilki Drizzt'in Maceralarına dahil zaten biliyorsunuzdur) ve Ruhban Serisinin 2.kitabı hediye. Not: Ruhban'ın ikinci kitabı ve Jarlaxle/Entreri'nin kitabı ingilizcedir. Hediyeleri opsiyonel olarak elimde duran 1-2 FR kitabıyla da değiştirebiliriz. Ha birde yazayım 2 SW ve 3 FR serisini de komple alan biri çıkarsa (yuh) ona da yukarda ki hediyelerin yanında Episode 3 ve 6 kitabı, NJO: The Final Prophecy, FR Yalanlar Prensi ve Salvatore'nin İblis Savaşları serisinin ilk kitabı İblis'in Uyanışı hediye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Nazım Hikmet eserleriyle de ilgilenen varsa söylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Spider-Man Ultimate Guide almak isteyen olursa ona da yanında 3-4 Tane Road to Civil War Spider-Man sayısı hediye edebilirim. Yada House of M, Spider-Man cildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Bu gecelik son kampanyam da şu olsun: Narnia I,II,III,IV + Alice Harikalar Diyarında I,II = 45 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Farinal said: Düşlerin Yorumu I,II Ruh Çözümlemelerine Giriş Konferansları Ruh Çözümlemelerine Yeni Giriş Konferansları Günlük Yaşamın Psikopatolojisi Ruh Çözümlemesinin Tarihi Sanat ve Edebiyat Dinin Kökenleri Satıldı. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Sana özel bir fiyata satarım onu Jahrein :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Ebay'den al sen ya ben onu ilk koyduğumda daha pahalı diye hatırlıyordum. Baktım değilmiş. Vazgeçtim satmaktan o bakımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 ÇOOOK mükemmel bir kitap hacı şimdi satsam ilerde derim keşke satmasaydım o bakımdan DEAL IS OFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Oha zaten okumadın mı Children of Hurin ahaha lozer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 GÜNCEL LİSTE Farinal said: Öbür başlık eski ve baya karıştığı için yeni açayım dedim. Birde fantazi dışında bir şeyler koyacağım buraya... Kitap ütüleyecek kadar titiz adam GERGE'ye bile kitaplarımı beğendirerek satmışımdır. Buda size garanti belgesi kıvamında bişi olsun :P :D Tam olarak karar veremedim neleri satayım satmayayım diye o yüzden 1-2 şeyle başlayalım bakalım.Server Tanilli Yüzyılların Gerçeği ve Mirası (I,II,III,IV,V,VI) Uygarlık Tarihi *** Star Wars 3lemelerinden birini alana da yanında SW Kötülük Labirenti hediye. Star Wars 3lemelerinden ikisini de alana yanında Kötülük Labirenti + NJO serisinin ilk kitabı Vector Prime hediye. FR'ye de gelelim bare: Yıldızışığı ve Gölgeler Serisi Kara Elf Üçlemesi Buzyeli Vadisi Üçlemesi FR'den iki seriyi alana Ruhban Serisi: İlahi hediye. FR'den üç seriyi de alana İlahi + Jarlaxle/Entreri serisinin 2. kitabı (ilki Drizzt'in Maceralarına dahil zaten biliyorsunuzdur) ve Ruhban Serisinin 2.kitabı hediye. Not: Ruhban'ın ikinci kitabı ve Jarlaxle/Entreri'nin kitabı ingilizcedir. Hediyeleri opsiyonel olarak elimde duran 1-2 FR kitabıyla da değiştirebiliriz. Ha birde yazayım 2 SW ve 3 FR serisini de komple alan biri çıkarsa (yuh) ona da yukarda ki hediyelerin yanında Episode 3 ve 6 kitabı, NJO: The Final Prophecy, FR Yalanlar Prensi ve Salvatore'nin İblis Savaşları serisinin ilk kitabı İblis'in Uyanışı hediye. *** Nazım Hikmet eserleriyle de ilgilenen varsa söylesin. *** Spider-Man Ultimate Guide almak isteyen olursa ona da yanında 3-4 Tane Road to Civil War Spider-Man sayısı hediye edebilirim. Yada House of M, Spider-Man cildi. *** Narnia I,II,III,IV + Alice Harikalar Diyarında I,II = 45 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 farinal sen benim 110 kitabı da al benden 300 e hacı. parça parça 400 500 e okutursun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Bi kısmı var zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 arkadaşalr manyakmısınız kitap satılır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Sparkcaster said: arkadaşalr manyakmısınız kitap satılır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar