kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Oyunlardaki farklı uzantılardaki dosyaların içine gömülü ses veya video dosyalarını ayıklayıp standart uzantılara dönüştüren bi program biliyomusunuz? Bi zamanlar elimde vardı ama ne ismini nede en küçük bi kısmını hatırlıyorum. Bi sene önce Level dergi cd sinin içinde vardı bi tane. En az 50 farklı program denedim hiç biri iş görmüyo.Arama motorlarında veya download sitelerinde işe yarar bişey bulamadım. Aydınlatma pls..[signature][hline]Görmeyenler görsün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schifo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 donaltilar -eglence-ses ayari denetimi -. ordan yukaridaki SECENEKLER sekmesine gelip ordan özelliklere tikliyosun.açılan pencere Kaydetme seciyorsun ve alttaki seceneklerden "stereo mix" i de işaretliyorsun sonra tamam diyorsun. Burda stereo mix in ayarini sonuna kadar açma yoksa ses cızırtılı olur.bu bilgisayrdan cıkan tüm sesleri kaydetmene yarar. sonra herhangi bi ses kaydetme programini çalıstırıyorsun.(windowsun kendi ses kaydeticisi kullanışlı değil bunun için ama buda kullanilir.) recorda bas. sonra oyunu çalıstiriyorsun.oyunun ses ayarlarina gelip bu insan kuş makina cart curt seslerini kapatıyorsunki müzige o seslerde girmesin.sonra normal oyunun müzigi calarken arkada açık olan kaydedici tüm sesleri kaydediyor. ben böyle yapıyorum.[signature][hline]Müzik ruhun orgazmıdır Aşık kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Doğru ama senin yaptığın yöntemle ses kalitesinin düşmesi kaçınılmaz. Benim istediğim her parçayı ayrı ayrı export edicek bi program. bendeki program video audio herşeyi ayırıyodu. Banada böyle bişey lazım.[signature][hline]Görmeyenler görsün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schifo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 iyi program kullanirsan tam kaliteyi alirsin.kaydederken 48.000 bit mp3 ü secersen tam oluyor.sonra onu 44 e düsürürsün.ben studyoda olduum için ii yapiorum o işi .program falan var yani. ayrıca ayrıaca ayrıca sırf bu yüzden yapılmış programlar var.onlar daha iyi abi.araştır biraz.direk bulursun. yada hiç uğraşma oyunlarin müziklerinin bulunduğu sitelerde mevcut.thx[signature][hline]Müzik ruhun orgazmıdır Aşık kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar