Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 bu direk kendi sitesi. londranın grafiti efsanesi kendisi. ama bildiginiz hip-hop grafitileri degil bunlar. hayet şahane şeyler. http://www.banksy.co.uk/index3.html grafitileri şablon üzerine yapıyor. şablonları evide hazırlıyor . boyıyacagı yeri belirliyor ve gece olmasını bekliyor. manifestosu bile var sitede. şimdiye kadar hiç yakalanmadı kim oldugu bilinmiyor.anarşist kanı cok yüksek. cok ünlü isimlerin katıldıgı bir sergide çaktırmadan bi tablonun üzerine bile grafiti atmış resmi olması lazım. benim favorilerim sitedeki duvara işeye asker bide pulpfiction resmi. ingiltere bizzat grafiti kanunları var sagı solu boyamak yasak cezaları var. örnekler http://www.banksy.co.uk/outdoors/outdoors.html[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 oha çok güzelmiş :) hehehe[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 bu adam benim grafitti ye bakış açımı değiştirdi ve birz da olsa sevmemi sağladı. en azından yazdıkları okunuyor :horace:[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Çok güzel şeyler var gerçekten.[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış: Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 eheh ingiltereli sanırım.. :] Süper yapmış yanlız...Helal olsun...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir] ek: oha! Mükemmel ötesi olmuş [Bu mesaj Halfmumi tarafından 30 Temmuz 2004 03:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 said: Halfmumi, 30 Temmuz 2004 03:23 tarihinde demiş ki: ingiltereli REHABRTFÖÖÖÖGGGGGH.[signature][hline]Mortalite, volens et potens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 süfer! :)[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 said: Halfmumi, 30 Temmuz 2004 03:23 tarihinde demiş ki: eheh ingiltereli sanırım.. :] Süper yapmış yanlız...Helal olsun... heheh komboyu çekmişin mumicim :)[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar