Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Şimdi vodan filan yada X4 kullanan arkadasalr bu firewall olayını nasıl halletcez kaldırmak ıstıorum ben NAT ayarlarına gırdım ordan disable yaptım reboot edıp restşedık lan bu sefer verı alamıyorum nasıl yapaz bu x4 de firewall disable etme olayını yardım edermısınız?[signature][hline]Warcraft Replay Sitesi NitroGamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=65353 firewallu kapamanada yarıyacak bilgi var içinde.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Saol kardesım[signature][hline]Warcraft Replay Sitesi NitroGamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 virus the adsL master :p[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Ya bu Ethernet kullanıcıs olan içinmiş ben usb aynımı ki? Kullanım klavuzunda NAT dio ama ben yapamadım sahsen[signature][hline]Warcraft Replay Sitesi NitroGamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Taminimce firewall hem ethernette hemde usb de aynı olması gerekiyor NAT kısmında NAPT olarak kalması gerekiyor NAPT NAT a göre daha ılımlı bir koruma sağlıyor bazı bildiği portları misal acıyor ama NAT direk kapatıyor ve ne yazıkki o bölüm firewallu kapatmakta hiçbir işe yaramıyor bence sende bir ip ata kendi bilgisayarına benim diger topicde deiğim gibi sonra ordan firewallu kapa bir dene eski ayarlarınıda unutma olmadı eskiye çevirirsin.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 bildiğim kadarı ile firewall felanda kapanmıyor bu yolla; bu yapılacak olursa, modemi resetleyip tüm bilgileri tekrar girmek gerekebiliyor. yapacak olan kimse uyarmadı demesin .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 hangi yolla?[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 http://easportsfifafootball.co.uk/index.php?class=4&i=30 Çok güzel screenshot larla açıklanmış 3 yolda.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar