Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 bu siteyi tanıyan bilen alışveriş yapmış olan var mı? fiyatları gayet iyi,i taksit seçenekleri de çok güzel ama ilk defa duydum ? siz ne diyorsunuz? www.btdepo.com[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 yukkarıı burasını bilen duyan eden iyi veya kötü yorumu olan, lazım bana bu site :P[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Hiç alışveriş yapmadım ama gözüktüğü kadarıyla çok büyük bi firma değiller. -Sayfalarında Hakkımızda, Biz, About Us tarzı hiç bişey örmedim ne dir neyin nesidir fazla açıklamamışlar bitek adres var. -Hiç bi ek güvenceleri veya banka anlaşmalarıda yok. Donanım gibi mali değeri yüksek bişey alırken bunlarla uğraşma bence.[signature][hline]Görmeyenler görsün...
Öne çıkan mesajlar