Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 $imdi olay ilginc aslinda. makinaya bir usb flash disk takiyoruz. wmp 12 bunu bir audio device olarak siniflandiriyor ve sync e izin veriyor. fakat gel gelelim bir 250gb usb hdd takitigimiz zaman. wmp bunu bir device olarak algilamiyor, dolayisiyle sync opsiyonu da calismiyor. denemedigim yol kalmadi, diski fat32 lere mi cevirmedim, arsivi komple external a mi tasimadim. nedir bunun kerameti arkadas? flash diski hdd den ayiran nedir yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 boyut Esh said: flash diski hdd den ayiran nedir yani? eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 update filan var mi wmp icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 abi media player degil sonucta usb disk de. ama sync lenebiliyor. nedir yani cozemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Bilinen bi hadise bu baktigim kadariyla. mass storage larin driverlarindaki farklardan kaynaklaniyormus galiba thumbdrive lardan farki. belki bi social.microsoft a ticket, veya wmp newsgroup a thread acip sormayi deneyebilirsin. hatta sorarsn buraya da linkle repleyelim de "x person needs an answer too" diye bumplasin kendini soru. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ya gicik oldum wmp ye. ipod alicam sirf bu gicikligim yuzunden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar