Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

March Madness 2010

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hadi bakalım hayırlısı olsun takımlar belli oldu ilk tur maçları 18-19 martta oynanıcak.Final 5 nisanda.
Bracket için:http://rivals.yahoo.com/ncaa/basketball/bracket
Maçları ntvspor'da göstericek sanırım ama en garanti yol d-smarttan espn america gibi günde 4-5 maç oluyor.
Mesaj tarihi:
John Wall bu senenin en gözde freshmani %95 2010 nba draftlarında 1. olacak kentucky'de oynuyor.derrick rose'a benzetilebilir oyun stili.duke var her sene iyi zaten onlar(her ne kadar oyun tarzlarını hiç begenmesemde) scheyer,singler,smith 3lüsü çekiyo takımı ordada tabiki koç k'in de payını unutmamak gerekir,bisürü takım var tabi izledikçe görürsün zaten hepsini :D.öyle yani nba maçlarından çok daha zevkli maçlar oluyor bana göre savunmalar ön plana çıkıyor,maç bir anda büyük farklardan geri dönebiliyor,atmosfer süper.imkanınız varsa maç kaçırmayın derim.
Mesaj tarihi:
47 mock draft yapan spor sitesinin 44'ü Wall'u 1 numaradan göstermiş.Sürpriz olur 2. seçilse bile, ben Nets yerinde olsam kumar oynar Evan Turner'ı seçerdim ilk sıradan ama.Gerçi lotaryada işler değişiyor, Nets şu rekor derecesiyle 1st picki alamazsa direk cenabetliktir.
Mesaj tarihi:
O sisteme de bişey bulmaları lazım, playoffa giremeyeceğini anlayan takım başlıyo tanklamaya, çaktırmadan yapsalar neyse Cleveland Lebron'u almak için maçları tankladığını itiraf etmişti ahah.
Mesaj tarihi:
Dün oynanan Arkansas - Winthrop maçını 61-44 arkansas kazandı,böylece turnuvaya katılacak 64. takımda belli oldu.arkansas ilk turda duke bluedevils'in rakibi olacak.
Mesaj tarihi:
ya abi o işler valla çok zor ya kimin kazanacağı hiç belli olmuyor ama ben bir kentucky(tecrübesizliklerine yenik düşmezlerse) syracuse finali bekliyorum.onun dışında ilk turda yüksek sıradaki takımların kaybetme olasılığıda düşük gibi 2. turlardan itibaren ama tahmin etmek oldukça zorlaşıyor.
Mesaj tarihi:
yuksek siradan kastin ne abi
daha acip bakmadim ama bizden istedikleri turnuva piramidini doldurmamiz tahminen
benim fikrim 0, ne soylsen kardir yani bana
tamamdir kentucky syracuse u dedigin iyi oldu :)
Mesaj tarihi:
Ohio State, Kansas'ın ayağını kaydırır, yukardaki bracket'in tersine düşüncem o.

Ohio-Kentucky finali bekliyorum.

Tabi yukarıda bahsettiğim takım State, düz Ohio garbage takım, bence yukarıdaki barcket işini görür Penth, ama iki tahminim var.New Mexico - Marquette'te Marquette, Wisconsin - Temple'da Temple diyorum.Bunlar dışında zaten bariz eşleşmeler var, fazla oynama yapma onlarla.
Mesaj tarihi:
tayyip'te seneye Türkiye Kupası tahminlerinde buluncakmış arkadaşlar. offf aslında ne izlenir varya. hem sempati kazanır acaip. sen ben bile izleriz güleriz komik yerlere falan. evet ilerde başbakan olduğumda bunu yapacağım.
Mesaj tarihi:
menajerim ve baska bi arkadasla oturduk yaptik bisiler, adamlar baya takip ediyordu ya

birinci olabilecek, yani favorilerden farkli bi liste yaptik, ki mantikli yani 4. ve sonuncu olmak arasinda fark yok.

Son 4 Kansas, W Virginia, Syracuse ve Villanova
Final Kansas vs W Virginia

Sampiyon da W Virginia dedik. Hadi hayirlisi eheh
Mesaj tarihi:
abi naptınız ya west virginia iyi takım tamamda o kadar çıkamaz yani kentucky eleyecek %90 :D deniz kılıçlı hayranımısınız yoksa (wv'de oynuyor oda milli oyuncu)
Mesaj tarihi:
d-smart --> espn america
çok deli maçlar dönüyor florida byu maçı 2uzatmaya gitti ama byu aldı gibi.villanova ilk turda farkla alması gereken maçı geriden gelip uzatmaya götürdü birazdan uzat başlıcak.MARCH MADNESS BU :DD
  • Yeni Oluştur...