tellos Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Arkadaşlar bu anket ödevlerinden nefret eden biriyim ama yapana +30 puan var bu bonus kaçmaz dedim yapalım sizde yardımcı olun piliz. Şimdi 1.snıfta spss dalgasına bi anket ödevi flaan yapmştk ama onun soruları hazır gelmişti elimize bu sefer konuyu siz bulun soruyu siz yazın diyo -konu iktisadi bişe olcak -işte 5 soru yaş egitim falan 15 soru konuyla ilgili sorularım 1-) ben tüketim bilinçi/verimliliği tarzı bi konu düşündüm bu olurmu acaba? Aklına daha iktisadi bişe gelen varsa yazsın lütfen 2-) benim konumla ilgili yada sizin önerdiğiniz konuyla ilgili 2 3 soru yazarmısın rica etsem, bana örnek olsun 3-)anket basit bişe ama worddemi yapcam, o boş kutucukları yapıp mail olarak millete işaretletcek şekilde nasıl hazırlanır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 geçenlerde arkadaşım yaptı öyle bir anket, nispeten soruları düşünmesi kolay bir şey. mevsimsel indirimlerle tüketim alışkanlıklarının ilişkisi gibi bir şeydi konuları. daha çok hangi mevsimde alışveriş yapıyorsunuz, beğendiğiniz bir ürünü almak için sezon indirimini bekliyor musunuz, ihtiyacınız olmadığı halde bir ürünü yalnız indirimde olduğu için alıyor musunuz gibi soruları vardı. hatta bende sorular olabilir bir yerde; ama silmiş olabilirim. düşünebilirsin bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 aaa evet güzelmiş hakkaten baya soru çıkabilir ordan ama o soruların cevabı evet hayır 2 şıklı olcak gibi galiba ya? yada ben araya ara sıra,hiç,herzman falan gibi şeyler yazarım artık. Çok teşekkrler,olurda soruları bulursan çok makbule geçer:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar