Farinal Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 sabah kalktım. zaten 6da yatmıştım. gözlerim falan acıdı baya. birazdan okula gitmem gerekiyordu. sonra telefonumu aldım. bir arkadaşı aradım. sen beni geçen var yazdın mı dedim. evet dedi. hmm iyi dedim yok yazılmamışız. o zaman aynısından gene yap dedim. birazdan yatıcam. üstelik ışığı açmam gerekmeyecek. perdeyi açıp gün ışığı ile kitap okuyacam. sonra uyucam. 4 gibi kalkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 dün gece 4te yattım ders çalıştığım için sabah 8de işbaşı yaptım. red bull ve bilimum kahvelere selamlar burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 kralmış ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Ben de geçen sabah derse gitmek için uyanıp, hocamdan gelen "Bugün ders iptal" mailını görünce çok sevinmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 benim de çarşamba dersim düştü. pzt de yoktu zaten okul haftada 4 gün gidiyorum ama okula. cmt de ders var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ben taa avcılara kadar gidiyorum ders yoksa taa avcılardan geri geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 biz senin nerede oturduğunu bilmediğimiz için bu bilgi bizi heyecanlandırmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Avcilar her yere uzak lan, avcilarda otursan bile uzak, o kadar fena yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 beylikdüzünde oturan ne yapsın o zman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar