Farinal Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 fede said: allah Mum_Chamber said: bu mesajin neyini guncelledin 6 defa fatih? A'yı büyük mü yazsam küçük mü yazsam diye karar veremedin di mi fede itiraf et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 yok ya oraya rüyaya giren adamı isaya paintleyip bi resim yapmıştım sonra linkini veremedim. dedim allah işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Yeni tanışılan kıza "allah aşkına söyle" vs gibi bi' şeyler yazarken mesela çok geriliyorum ben A'yı büyük mü yazsam küçük mü yazsam diye..ya kız dindarsa..inşallah yerine umarım yazmak gibi.. sdfsdf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 bi büyük bi küçük yaz aLLaH çok cool oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar