Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 bu gemiye talibim fiyatı neyse veririz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 *!ohannes* *!obarak* *!şaşırgan otu* *!şaş kal*[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Daervin [Pati UO Server] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paticik Bulusmasi degil Paticik Cikartmasi yapariz biz bu gemiyle :P her 18 yas alti uye 200 dolar, 18 yas ustu uye 600 dolar lutfen! (buyuk adamlarsiniz, kendi paranizi kazaniyosunuz :P)[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live To Moon I pray The Moon I love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Ben kaptan olucam ama :) Sizlerde miço olun. Hatta ve hatta fantağzi olsun diye yelken taktırırım ben ona :)[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zagorx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Para bende de bok olsa alırım unu rengini falan değiştiririm ışıklar lazerler falan disco yapardım. Mesela İstabuldan kalkardık parası bol geçlerle SAbaha kadar eğlence sabah bi bakmışın Fransadayız başka bi gün bi bakmışın hawaii. Böl manyak para kırarsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Olm ne gezmesi. Çekerim korsan bayrağını!Takarım göz bandımı gözüme,kancamı elime! Ver elini Venedik,ver elini Malta! :p[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 ne 3 ucagı sana ole gozukuyhor hıc bı savas fılmı ızlemedınız kac tane ucak alıyor onlar[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 bizim evin önüne park edrim bunu. daha doğrusu evi bunun önüne park ederim:-)[signature][hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 heralde edemezsin..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 ehe keske 6 milyon dolara ucak gemisi satsalar be. paticik olarak alirdik, her uye alti ustu 400$ verecekti iste. ilk ucak gemisi olan, amfibik cikarma yapabilen, dusman sitelerin serverlarinin bulundugu sehirlere yanasip ucakla bombalayabilen gaming community biz olurduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 heralde olmazdık :P[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar