Insane_NightMare Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Ya Arakdaslar Dikkat Ediyorum da Noth da 72 73 de ucan binege binenler var nasıl oluyo anlamadım ama adamlar yapıyo bilen varsa plsss.. bi zahmet yazıversin.. Thanks filan ederim kendinse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagrikurt Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 quest ile fly mount veriolar geçici olara... ZZzzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 lvl80 karakterin varsa BoA bi item var train ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Level 80 bir char'ınız varsa, alt char'ınıza level 70 de northendde uçabilmesini sağlayan heirbloom gönderebiliyorsunuz. Direk dalarandaki kuşçunun yanından satılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Level 80 karakterin varsa http://www.wowhead.com/?item=49177 bunu satın alıp alt karakterine yollayabilirsin. Tome of cold weather flight için istenen level değeri 68 olduğundan northrende ayak basar basmaz epic flying mount kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insane_NightMare Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 cok saolun beyler inanın delirmek uzereydim :D artık rogue im icin kostur kostur gorev kasmıcam :D uca kaca gitcem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 HLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 HLL TEAM CcC hemen yardıma koştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 evt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar