Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kıbrıs'ta Yaşam

Laorx

Öne çıkan mesajlar

Can sıkıntısı + bunalım ve pişmanlıkla geçecek, kız arkadaş bile zar zor bulabileceğin bir yere gidiyorsun.

Halk orda bezmiş bilimum kıllık yapıyor zaten, giden ve geri kaçan çok oldu, orda altına bmw çekmesine rağmen 2. senesinde yeter diyende oldu. Para ile bile sıkıcı bir yer, ha şuda var;
çok iyi arkadaşlar edinirsin, yapacak şeyleri ve eğlenceyi kendin yaratırsan geçer 4 senede.

Kasabadır orası genel yapı itibari ile.

Gitmeden önce otur düşün, oh ucuz deme hiç gene otur düşün.[signature][hline]sonunda yeniledim.
Sosyal ağlarda paylaş

konya çekilmez kenk the babların yoksa orda
Konya'ya giderdin biraz daha az puan yapsaydım[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

baban tumgeneralden assagiyasa yavas orduevinde

aynen ordaki orduevnin yanindaki askeri yurtta kalicaksin

millet orduevi saniyor orayi orasi ordu evi bolgesndeki askeri yurt ole rahat rahatta kullandirmiyorlar orduevini ogrencilere

biliyorumki konusuyorum

said:
Prawler, 29 Temmuz 2004 13:58 tarihinde demiş ki:
onlyreal,
orduevi dedim ben sanırım düzgün okumuyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

odtu ye gidebilirim yazdım burslularını tutarsa valla çok ta önemli değil
odtu guzelyurtta[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

valla zor oldu ama sonunda bitior,kısaca soyle ozetleyeyim kendi acımdan durumu size gecmise donebilseydim kesinlikle degistirirdim kıbrısa gelme kararımı.egitimine lafım yok daunun mesela ama kıbrıs sosyal yasam acısından cok kısıtlı,irtibat burolarında guzel resimleri gorupte kanmayın iice bi arastırın derim karar vermeden once :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...