mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Can sıkıntısı + bunalım ve pişmanlıkla geçecek, kız arkadaş bile zar zor bulabileceğin bir yere gidiyorsun. Halk orda bezmiş bilimum kıllık yapıyor zaten, giden ve geri kaçan çok oldu, orda altına bmw çekmesine rağmen 2. senesinde yeter diyende oldu. Para ile bile sıkıcı bir yer, ha şuda var; çok iyi arkadaşlar edinirsin, yapacak şeyleri ve eğlenceyi kendin yaratırsan geçer 4 senede. Kasabadır orası genel yapı itibari ile. Gitmeden önce otur düşün, oh ucuz deme hiç gene otur düşün.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konyada 2 yılını geçirmiş birisine orası cennet valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 konya çekilmez kenk the babların yoksa orda Konya'ya giderdin biraz daha az puan yapsaydım[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 baban tumgeneralden assagiyasa yavas orduevinde aynen ordaki orduevnin yanindaki askeri yurtta kalicaksin millet orduevi saniyor orayi orasi ordu evi bolgesndeki askeri yurt ole rahat rahatta kullandirmiyorlar orduevini ogrencilere biliyorumki konusuyorum said: Prawler, 29 Temmuz 2004 13:58 tarihinde demiş ki: onlyreal, orduevi dedim ben sanırım düzgün okumuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 dau disindada kibrista uniye gidilmez belki o odu traksiyonu olabilir ama oda daha kibrista deil ama aklinda olsun dau disindaki hicbir okula gidilmez said: Prawler, 29 Temmuz 2004 14:06 tarihinde demiş ki: daüye gelmem napacam daü de ya babam yollamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 odtu ye gidebilirim yazdım burslularını tutarsa valla çok ta önemli değil odtu guzelyurtta[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 gidince onlyreal abbi hakliymis diyceksin neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ya ben odtu'yu istiyodum bu sene açıya kıbrıs kampusunu hakkında bişi biliyonuzmu?[signature][hline]"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 para varmı para kıprıs = para[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 +kıbrıs=sıkıcı[signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 5.5 seneden beri kıbrısta okumakta olan biri olarak sorularınızı cevaplayabilirm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 bu sene kıbrısa gidilmiormuş öyle bi haber gördüm. kıbrıstaki üni. ler adam almıcakmış.[signature][hline] Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki: Benimki önümde ama ters duruyo(!). PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 o yalan yaw önlinans'la adam almıyomuymuş ne? bizim için sorun yok? sum sen 5.5 sene çekebildinmi orayı?[signature][hline]"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 valla zor oldu ama sonunda bitior,kısaca soyle ozetleyeyim kendi acımdan durumu size gecmise donebilseydim kesinlikle degistirirdim kıbrısa gelme kararımı.egitimine lafım yok daunun mesela ama kıbrıs sosyal yasam acısından cok kısıtlı,irtibat burolarında guzel resimleri gorupte kanmayın iice bi arastırın derim karar vermeden once :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar