Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aldatıldı...

Karasakal

Öne çıkan mesajlar

Being crossed out by those closest to you cuts so deep and causes a pain that you never thought could exist. Don't let it destroy you.

Without mercy, it strikes.
Disbelief, what's become of my life.
Crashing down run me through.
I can't believe I believed in you.
Betrayer, look me in the eye.
Why am I in so much pain this time.
Without warning, trust kills.
I feel nothing and I blame you.
No remorse, no shame.
God I hate what's become of me.
I've been dealt a thousand lies.
So why am I in so much pain this time.
Shut.
You.
Out.
Eye for an Eye.
Shut.
You.
Out.
Eye for an eye.
Betrayer
Sosyal ağlarda paylaş

Buyse said:

bu arada konu kitlenmiş iyi olmuş bana yazılanlara cevap verip kaçayım.

bakın beyler bayanlar, ben bana kötü davransalar da insanların hayatlarının tamamında acı çekerek bunun hesabını vermelerinden zevk almıyorum. geçmişte dahi okulda şurada burada tartıştığım kavga ettiğim adamlarla sonradan görüşüp konuşabilen bir adamım.

tamam duygusal ve yufka yürekli olabilirim, ama mantıklı ve adil de olduğumu düşünüyorum. sizin bilmediğiniz şeyler var benim hayatımla yaşadıklarımla kızın duygu ve düşünceleriyle ilgili. her yazdığınızı uzaktan yazıyorsunuz, sanki benim her hareketimle kızı affedeceğimi falan düşünüyorsunuz.

bir kişi bir şey için vicdan azabı çekiyorsa, o kişinin yanında yöresinde olup ona onun beklemediği şekilde iyi davranırsanız iki şey olur. ilk olarak çektiği vicdan azabı uzun vadeye yayılır ve ikiye katlanır 2; o an için tüm hayatını mahvedecek bir zarar vermekten kendisine kurtulursunuz.

benim karakterim böyle, insanlar bana duygusal olarak zarar vermiş olsalar dahi, ben onlara fiziksel zarar vererek onların acı çekmesine sebep olmaktan zevk almıyorum. intikam aldığındaki o anlık hissin ve sonrasındaki kendi kendini "ama haketmişti lan ama haketmişti" avunmasının da bir boka yaramadığının farkındayım.

sağa sola karakterlere bok atıyorsunuz, herkesin yetişme tarzı dünyaya bakışı farklıdır. hukukta bile suç ile ceza arasında denge vardır. ekmek çalan adamı idam edemezsiniz. siz benden ekmek çalan adamı idam etmemi istiyorsunuz. bense diyorum ki ekmek çalan adama ekmek vererek ömür boyu bana borçlu kalmasını, minnet duymasını sağlayacağım. bunu da onun gözüne sokacağım ki, neyi kaybettiğini neyi kırdığını anlasın.

ben bundan mutlu olurum, siz karşınızdakini ezmekten. herkesin tercihi farklıdır. bunun geri dönmekle onu affetmekle falan alakası yok. ben o kadar midesiz bir insan değilim. sadece karşımdakini insanın duygularını ve düşüncelerini biliyorum.

ben ona yüklensem okuluna şuraya buraya yaysam, bu kız benden nefret edecek en basiti, hayatı boyunca nefret edecek. ben hayat boyunca nefret edilen birisi olmak yerine hayat boyunca acı acı sevilen birisi olmayı tercih ediyorum.

bunu da anlayın yani artık. köprünün kenarındaki adama atla atla da drama görelim diye bağıran insanlar gibisiniz yeminle. az sakin. herkesin kendince bir fikri karakteri vardır.

Sosyal ağlarda paylaş

daha önce bir olay yaşadımi göz göre göre bir akrabamızın karısını aldattığını görüp karısına haber verdim, sonra kötü olan ben oldum. kocasını affetti kadın bana düşman oldu yalan söyledin diye. daha da girmem o işlere. ki kadınlar böyle durumlarda kocasından çok "kocamı baştan çıkartan aşufte" ye abanıyorlar. erkeğin elinin kiri oluyor geri zekalı zihniyet yüzünden. bu kadar dert etmeyin kadını. er veya geç kendi görsün ne yaptığını.
Sosyal ağlarda paylaş

Buyse said:

daha önce bir olay yaşadımi göz göre göre bir akrabamızın karısını aldattığını görüp karısına haber verdim, sonra kötü olan ben oldum. kocasını affetti kadın bana düşman oldu yalan söyledin diye. daha da girmem o işlere. ki kadınlar böyle durumlarda kocasından çok "kocamı baştan çıkartan aşufte" ye abanıyorlar. erkeğin elinin kiri oluyor geri zekalı zihniyet yüzünden. bu kadar dert etmeyin kadını. er veya geç kendi görsün ne yaptığını.

hadi şuraya kadar dediklerine çok bir şey demiyordum her ne kadar saçma sapan fikirler olsalarda ama bunu söylemek ZORUNDASIN yoksa benim için o asistandan farkın yok
Sosyal ağlarda paylaş

Farinal said:

hadi şuraya kadar dediklerine çok bir şey demiyordum her ne kadar saçma sapan fikirler olsalarda ama bunu söylemek ZORUNDASIN yoksa benim için o asistandan farkın yok

tam şunu yazacaktım. nişanlın olacka kız ve asistan nasıl kimseyi umursamayıp aynı yatağa girdilerse sen de aynı mantıkla bir insanı umursamıyorsun. temelde bir fark yok sadece olaylar farklı.
Sosyal ağlarda paylaş

benim ve sevdiklerimin menfaati > all.

dediğim gibi karı ile koca arasına silkseler girmem bundan sonra. kadınların ne yapacağı belli olmuyor. kocası yerine sağa sola saldırıyorlar. ERKEEM O BENİM ERKEEM modunda geziyorlar. bu modda gezmeyen bir kadın da kendi hatasını anlar zaten. gerisi umrumda değil. + cidden sizin düşünceniz de umrumda değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Buyse said:

dediğim gibi karı ile koca arasına silkseler girmem bundan sonra. kadınların ne yapacağı belli olmuyor. kocası yerine sağa sola saldırıyorlar. ERKEEM O BENİM ERKEEM modunda geziyorlar. bu modda gezmeyen bir kadın da kendi hatasını anlar zaten. gerisi umrumda değil. + cidden sizin düşünceniz de umrumda değil.

böyle devam. düğüne asistanıda çağır bence bir soran olursa bir tanıdık dersin
Sosyal ağlarda paylaş

Farinal said:

Buyse said:

kerane kapılarında nöbet tutup her girenin fotosunu karısına yollayın madem. süper rahatlarsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

ahahaha inat et diye bişey demedim ben aga. diğerlerini bilmem de baştan beri ben senin şu son yazdıklarına paralel şeyler söylüyorum. inat et diye yazmadım. seviyosun kızı belli. biraz sıkıntılı da olsa kızı yola getirip affediceksin işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Buyse said:

Farinal said:

Buyse said:

kerane kapılarında nöbet tutup her girenin fotosunu karısına yollayın madem. süper rahatlarsınız.

Evet gerçekten çok alakalı.

Neyse ben benzer şeyler yaşamış biriyim. Topicin başından beri daha önce başıma geldiği için yardımcı olmaya çalıştım. Adam zaten kararını vermiş kızı affeder evlenir ama bundan 1-2 yıl sonra da gelip aldatıldım vol2. açarsan bilemem...
Sosyal ağlarda paylaş

ilk topicte "intikam al" diye anlatılan şeylerin çoğunu yaptım. gayet de rahatladım ve memnunum eğer yapmasaydım şuan daha kötü olurdum en azından düşününce cezasını çekti diyebiliyorum. neredeyse tüm arkadaş çevresi koptu kızdan + ailesi ne mal olduğunu öğrendi
Sosyal ağlarda paylaş

bu acıyı bende cektım ama genelleme konusuyorum, soyle bı durum varkı seviyoruz tapıyoruz alısıyoruz günün birinde ummadığımız bişi oluyor şöyle düşünün o kız benim yada senin için gelmedi bu hayata tesadüfler rastlantılarla karşına çıktı hayatına girdi karşılıklı bi şans tanıdınız birbirinize ama o şansını kaybetti, şerefsizlik yaptı nankörlük yaptı o.luk yaptı hakkını kaybetti. yolun sonunda biraz üzülmek acı çekmek yada çektirmek var ama sen zaten iyi bi insan olduğunu düşünüyorsan bunları yapmana gerek yok ne üzülmeye gerek var nede üzmeye sen üstünde durmadığın sürece kızı tınlamadığın sürece en büyük acıyı o zaten çekecektir. İyi düşün dünyaya bikere geliyoruz milyonlarca bizden var etrafında yüzlerce var ne sen onun içinsin ne o senin için hayata devam. bide sana özel mesaj atıcam direk rahatlıyıcaksın :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...