Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uy Başuma Gelenler


bilkan

Öne çıkan mesajlar

Biraz daha ayrıntı nedir nerdedir ne zaman??
Sende scrubs ı izle mesela oda iyidir. Hatta en sevdiğim dizi olmuştur kendileri bi haftada. Hafta içi hergün cnbc-e de 20:30 da.[signature][hline]Kiddo marka Roketatarlı Muz Kızartmaları Güvenle İçiniz...
Müseccel Marka(C) Her hakkı mahfuzdur...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Nedir bu özentilik onu anlamıyorum.. Çok güzel bi sürü yerli dizi vardır şimdiye kdr yapılan..

Yerli dizilerin hepsi kötü ne demek ayrıca, cnbce'de izlediğin 2-3 dizi güzel diye bütün yabancı dizilerin de über olduğunu sanıyosun galiba, kötü yapımları da getirip izlettiricek deiller heralde..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eraq, 14 Haziran 2004 16:35 tarihinde demiş ki:
said:
[Bir Paticik üyesi], 13 Haziran 2004 22:41 tarihinde demiş ki:
iste esas sorununuz bu dizilere hic destek vermeyin hic bisi yapmayin sonra cikin bas bas bagirin lan bumu yapabildiginiz bunumu yapiyosunuz anca hahah kicimla guluyorum size diye ondan sonra iyi dizi bekleyin zamaninda amerikada bizim bir aralar surekli a$k me$k acilarin cocugu konulu turk filmleri yaptigimiz gibi western filmleri yapti her filmde bir kasabada polis sefi kizilderiler kasaba disina atilmis catismalar falan ama tabi siz surekli gidin friends izleyin gidin buffy izleyin turk dizilerine destek vermeyin sonra diyinki turk dizileri cok boktan abiiii...


Esas sorunumuz bu mu sence? Bence esas sorunumuz Türk'lerin çok b.ktan diziler yapması. 2-3 tane güzel dizi var diye (2-3 tane bile yok bence. Kurtlar Vadisi'ne "güzel" falan demiyorum. Kimse kırılmasın.) hiç kimse "Sen nasıl Türkler için b.ktan dizi çekiyor, dersin? Bak şu şu güzel diziler var!" demesin. %99'u saçma sapan, yapmacık, mide bulandırıcı şeylerse bırakın da iki üç genelleme yapayım artık!

Salak salak şeyler çekiyorlar, bunu mu izleyeceğim? B.ktan b.ktan Türk filmleri çekiyorlar. Bunu mu izleyeceğim? "Türk sinemacılığı gelişsin! Yazık değil mi o kadar uğraşmışlar, biraz para kazansınlar!" nidalarıyla paramı hiç bir anlamı olmayan saçma sapan filmlere, zamanımı da [küfür küfür küfür] dizilere mi harcayacağım?

Yoksa hazır kalitelisi varken CNBC-E izleyip yabancı filmlere mi gideceğim?
Salak mıyım? Enayi miyim? Çok mu zenginim?

Gidin önce korsanı yasaklayın be. Ya Türk filmleri izlenmiyor diye Yüzüklerin Efendisi'ni suçluyorlardı bi ara yaa! Hay çıldıracağım yaa. Adamlar güzel bir şey yapmışlar yıllarca çalışıp, magandanın biri de gidip bunu kopyalamış, 16 simit parasına satıyor. Aynı şey (bence) dandik Türk yapımları için de geçerli.
Türk sinemasını, müziğini, sanatını batıran şey, ABD'nin
(veya Avrupa da olabilir, bunlar sadece örnek, benim için önemli olan kalitedir. İsterse, ve tabii becerebilirlerse :P, Araplar yapsın, onu da izlerim kaliteliyse.) kaliteli yapımları mı yoksa onlarca gerizekalı Türk'ün (kopyalayanlardan bahsediyorum. Kopyaları satın alanları salaklıkla değil, en fazla parasızlıkla suçlayabiliriz) köşeyi dönmek istemeri mi?
Ülkeyi biz batırıyoruz, uyanın ya!

"Siz gidin CNBC-E izleyin bakalım! Sonra da Türk sineması gelişmiyor, diye yakının!"
Bu ne demek yaa? Düzgün bir şey yok! Ben ne yapayım? Sadece Türk kanallarını, Türk dizilerini seyredip, "kötünün iyisini" mi takdir edeceğim?
Hiç kusura bakmayın. Eğer ülkenin sanatını kurtarmanın yolu buysa, ne kadar dandik olursa olsun çuvalla para vermekse, siz takılın. İyi eğlenceler.

Ha eğer düzgün bir şey yaparlarsa
(Her Şey Çok Güzel Olacak çok güzeldi mesela!) ona lafım yok. Ama bu da çok nadir oluyor. Bu da demektir ki, nadiren lafım olmayacak.

Kimse kırılmamıştır umarım.
[signature][hline]Turuncu. Çünkü o, Çokonat'ımın rengi.

[Bu mesaj Eraq tarafından 30 Temmuz 2004 04:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben beğenmiyorum türk dizilerini.. Evlie ve çocukuldan tut patron kime , Tatlı hayattan dadıya kadar çoğu taklit diğerleri ise benim için fazla kıroca kaçıyor -kurtlar vadisi de dahil- Severek izlediğim iki dizi var tv'de South park ve scrubs. Kimse kusura bakmasın hiç tasvip etmediğim şeylere destek veremem.. Daha dün Sabah şekerlerini sunan Baylar Bayanlar adlı dizide salak saçma rollerde oynayan adam bir dizide tanınınca delikanlı ayaklarına yatıyor.. [signature][hline]Allah kahr bela..
kalh!ae
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...